18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 10 Μαρτίου κυκλοφορεί το δεύτερο επεισόδιο του Dreamfall Chapters!

    To Dreamfall που συνεχίζει το μύθο που δημιούργησε το The Longest Journey είναι ένα adventure game που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αγαπηθεί από χιλιάδες gamers. Η μοναδική αφήγηση, οι φανταστικές τοποθεσίες και οι αξιομνημόνευτοι ήρωες συνέθεσαν την εικόνα ενός τίτλου που δικαιολογημένα έχει περάσει στο πάνθεον της ιστορίας του gaming. Στα τέλη του 2014 η Red Thread Games μας επανέφερε στο μύθο του Dreamfall, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου του Dreamfall Chapters. Αυτό βέβαια ήτανε μόνο η αρχή, καθώς ως γνωστόν το Dreamfall Chapters ακολουθεί μία episodic μορφή, με την Red Thread να ανακοινώνει το δεύτερο μέρος που αναμένεται να συνεχίσει το επικό ταξίδι της Zoe Castillio και του Kian Alvane.
     dreamfall_chapters

    Όπως ανακοινώθηκε το Dreamfall Chapters θα κυκλοφορήσει στο Steam, GΟG και Humble Bundle για Linux, Mac και Windows PC στις 10 Μαρτίου. Το νέο επεισόδιο θα φέρει τον τίτλο «Rebels» και σύμφωνα με τους developers αναμένεται να παρουσιάσει νέους χαρακτήρες στη σειρά, όπως επίσης και νέες τοποθεσίες. Το Rebels αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι δημιουργοί του χρειάστηκαν λίγο παραπάνω χρόνο για να προβούν στο απαραίτητο bug fixing. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν το δεύτερο επεισόδιο του Dreamfall Chapters είναι 50% μεγαλύτερο από το πρώτο επεισόδιο (Book One), για αυτό και οι developers κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες προκλήσεις σε τεχνικό επίπεδο. Εάν το Reborn διαρκούσε γύρω στις 4 ώρες, το Rebels αναμένεται να κρατήσει συντροφιά στους gamers για περισσότερες από 6 ώρες (φτάνοντας έτσι τη συνολική διάρκεια του gameplay στις 10 ώρες). Επειδή βέβαια και στον κόσμο του gaming ισχύει ότι ο «χρόνος είναι χρήμα»,  Η Red Thread ήδη προετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιο του Dreamfall Chapters.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles