20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    33 εκατομμύρια δολάρια για ένα κανάλι στο Youtube

    Ασχολείστε με το Youtube, έχετε γίνει μία Youtube περσόνα και ονειρεύεστε να γίνετε πλούσιος; Ακολουθήστε το παράδειγμα του AwesomenessTV, ενός εφηβικού καναλιού στο Youtube που αγοράστηκε από την κινηματογραφική εταιρεία Dreamworks έναντι 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

    be-awesome-whiteboard

    Πώς θα το κάνετε αυτό; Όπως και το AwesomenessTV, θα πρέπει να καταφέρετε να έχετε περισσότερους από 14 εκατομμύρια subscribers και 800 εκατομμύρια views. Πρέπει το πρόγραμμά σας να αποτελεί «ευαγγέλιο» για αγγλόφωνους teenagers ανά τον κόσμο και να σας ανακαλύψει μία εταιρεία σαν την Dreamworks του Steven Spielberg, την στιγμή που θέλει να οργανώσει καλύτερα την παρουσία της στο Internet.

    Και φυσικά, θυμηθείτε ότι ο πραγματικός λόγος που θα θέλει να αγοράσει το κανάλι σας μία εταιρεία σαν την Dreamworks, θα είναι για μπορεί να έχει εσάς στις τάξεις της, που κατορθώσατε όλα τα παραπάνω. Όπως στην περίπτωση του ιδρυτή του AwesomenessTV, Brian Robbins που, η συμφωνία προβλέπει την συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού του, αλλά ο ίδιος θα έχει και σημαντικό ρόλο στην παραγωγή οικογενειακού περιεχομένου για την εταιρεία.

    Όταν ο Robbins ξεκίνησε την δημιουργία του καναλιού AwesomenessTV τον περασμένο Ιούλιο, δεν ξεκίνησε από το «σπίτι» του. Επένδυσε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια για να αρχίσει την παραγωγή περιεχομένου για τους εφήβους του Youtube, προσπαθώντας να γίνει ένα δεύτερο Nickelodeon. Και τα κατάφερε.

    Άντε λοιπόν. Οργανωθείτε οι Youtubers.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles