20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Drift HD Ghost. Ιδανική επιλογή για… extreme στιγμές δράσης

    Μία πρόταση από την Drift Innovation, μία εταιρεία τεχνολογίας βραβευμένη στα σπορ δράσης. Μία πολυλειτουργική action κάμερα, πλούσια σε χαρακτηριστικά, που θα μπορεί να σας συντροφεύει και στην πλέον extreme δραστηριότητά σας.

    Drift HD Ghost - 01

    Η Drift HD Ghost διαθέτει ένα δυνατό “μπουκέτο” χαρακτηριστικών, από τα οποία ξεχωρίζουμε μία οθόνη LCD 2 ιντσών με προστασία Gorilla Glass, δυνατότητες εγγραφής video / tagging σε συνεχή ροή επανάληψης, καθώς και ένα καινοτόμο δύο δρόμων τηλεχειριστήριο LED με on/off ενδεικτική λυχνία.

    Σε αντίθεση με άλλες κάμερες δράσης που απαιτούν να προμηθευτείτε ξεχωριστά αξεσουάρ και περιφερειακά μετά την αγορά τους, η Drift HD Ghost τα έχει όλα “στο κουτί”.

    Διαθέτει ένα εύκολο και “διαισθητικό” περιβάλλον χρήσης, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε με ευκολία από το πρώτο δευτερόλεπτο. Διαθέτει σχεδιασμό φακού 7 στοιχείων, για οπτικά καθαρή απόδοση όπου κι αν τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και στα πιο extreme σημεία και δύσκολες συνθήκες χρήσης, στην έρημο ή την κορυφή ενός βουνού. Εγγράφει video σε διάφορες αναλύσεις (1080p, 960p, 720p, WVGA), επιτρέποντάς σας ταυτόχρονα να κάνετε και λήψεις φωτογραφιών χωρίς να διακόπτετε τα γυρίσματα. Οι λάτρεις των action sports μπορούν να σώσουν μια εγγραφή που καταγράφεται μέχρι και πέντε λεπτά μετά στη λειτουργία βίντεο Tag / Loop, η οποία καταγράφει βίντεο σε μια συνεχή ροή επανάληψης. Το video κλιπ αποθηκεύεται στη μνήμη της μηχανής, και θα σωθεί μόνο αν ο χρήστης το επιλέξει.

    Drift HD Ghost - 03

    Η τεχνολογία Drift Pure φροντίζει για την άψογη ποιότητα ήχου, ενώ διαθέτει και εξωτερική υποδοχή μικροφώνου 3.5mm για περαιτέρω ενίσχυση της καταγραφής ήχου. Η Drift HD Ghost διαθέτει επιπλέον δυνατότητα Wi-Fi για άμεση επικοινωνία με το smartphone σας. Σύντομα, μάλιστα, θα υπάρξει εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android, ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε κάποιες από τις λειτουργίες της κάμερας από το κινητό σας (να κάνετε προεπισκόπηση από απόσταση, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της, να λαμβάνετε φωτογραφίες ή video), αλλά ακόμη και να κατεβάζετε άμεσα περιεχόμενο από την κάμερα στο smartphone, αλλά και να κάνετε αυτόματα share σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, είναι η μόνη κάμερα δράσης που περιέχει στη συσκευασία ένα on/off τηλεχειριστήριο με LED και λουράκι καρπού ώστε να το φορέσετε.

    Η Drift HD Ghost είναι και αδιάβροχη έως τα 3 μέτρα, ενώ, αν της τοποθετήσετε αδιάβροχο περίβλημα (διατίθεται ξεχωριστά) μπορείτε να συλλάβετε τις υποβρύχιες περιπέτειές σας έως τα 60 μέτρα. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 1.700mAh που παρέχει χρόνο περίπου 3 ώρες εγγραφής ανά φόρτιση.

    Drift HD Ghost - 02

    SPECS (Drift HD Ghost  €350)

    1080p High Definition
    microSD Χωρητικότητα μνήμης: μέχρι 32GB
    60fps σε 720p, 120fps σε VGA
    Φωτογραφία: 11 megapixel και με λειτουργία ριπής
    Drift Active Status Αμφίδρομο τηλεχειριστήριο με φώτα LED
    Drift Flashback Βίντεο Tag/Loop
    Ενσωματωμένη 2 Ιντσών LCD Οθόνη με προστασία Gorilla Glass
    Drift DataLink δυνατότητα Wi-Fi & εφαρμογή κινητού
    Προηγμένη Drift Pure Τεχνολογία Ήχου
    Ενισχυμένος Σχεδιασμός Φακού 7 Στοιχείων
    Φακός: 170 ° Πλήρως Περιστρεφόμενος φακός κατά 300 ° (130° στα 60fps)
    Ψηφιακό Ζουμ: x10
    Αδιάβροχη έως 3μ
    Τηλεχειριστήριο: Ασύρματο RF (10m εμβέλεια) Hands Free Video and Photo
    Βάσεις: Πολλαπλής σχεδίασης βάση, πρότυπο 1 / 4 “20mm
    Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, 2,5 χιλιοστά είσοδος ήχου
    HDMI: Μίνι υποδοχή HDMI για αναπαραγωγή σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας
    Μενού: Φιλικό προς το χρήστη με πίνακα ελέγχου σε 15 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών)

    www.driftcamera.gr

    Δείτε ένα unboxing του Xtreme360.gr για την Drift HD Ghost

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles