19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Drone Circus. Ένα high-tech υπερθέαμα βγαλμένο από το μέλλον!

    Τα drones αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται τμήμα της καθημερινότητας μας, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε χρηστικές εφαρμογές, όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η Fjuje, μία ολλανδική εταιρεία που ειδικεύεται στην οργάνωση πρωτοποριακών events και πρωτότυπων εκδηλώσεων διοργανώνει το Drone Circus, ένα μοναδικό στο κόσμο air show, στο οποίο «συμμετέχουν» δεκάδες drones.

    Drone Circus

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ολλανδικής εταιρείας το πρώτο Drone Circus θα λάβει χώρα στην Amsterdam Arena και στο show αναμένεται να συμμετάσχει και η βασιλική αεροπορία της Ολλανδίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, το Drone Circus θα παντρεύει την εκρηκτική δράση, με τη δυνατή μουσική, τις video προβολές και τα «eye candy» ειδικά εφέ, τα οποία αναμένεται να αφήσουν με το στόμα ανοικτό τους θεατές. Μάλιστα, από το event δεν θα λείπουν οι ολογραφικές προβολές, ενώ το πιθανότερο είναι οι τυχεροί θεατές να δουν τα drones να εκτελούν ορισμένα πραγματικά εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά κόλπα. H διάθεση των εισιτηρίων για το Drone Circus event, θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, οπότε εάν τύχει και βρεθείτε στην Ολλανδία σίγουρα θα αξίζει να το παρακολουθήσετε (περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείστε στο επίσημο website). Πάντως, το trailer αν μη τι άλλο δείχνει πολλά υποσχόμενο και μοιάζει λες και έχει ξεπηδήσει από χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles