19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα drone καταγράφει εντυπωσιακό υλικό από τους παγωμένους καταρράκτες του Νιαγάρα! (vid)

    Μπορεί να παραπονεθήκαμε για το λίγο παραπάνω κρύο αυτού του χειμώνα, κάπου αλλού, ωστόσο, οι θερμοκρασίες είναι πολικές και το ψύχος πραγματικά δριμύ. Και στη Βόρεια Αμερική, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σημεία του πλανήτη, οι καταρράκτες του Νιαγάρα, σε μία σπάνια στιγμή τους, πάγωσαν κυριολεκτικά από το κρύο…

    niagara-falls-frozen1

    niagara-falls-frozen-2

    Οι εικόνες που δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες είναι μοναδικές, με τους καταρράκτες να έχουν, εν μέρει, παγώσει σε κάποια σημεία, το νερό ωστόσο να συνεχίζει να ρέει κανονικά. Οι επισκέπτες είναι πολλοί παρά το τσουχτερό κρύο και το θέαμα μοναδικό.

    niagara-falls-frozen-04

    niagara-falls-frozen-3

    Οι συνεχιζόμενες θερμοκρασίες υπό το μηδέν για πολλές συνεχείς ημέρες έχουν δημιουργήσει στρώματα πάγου γύρω από τους δημοφιλείς καταρράκτες, στους οποίους την Πέμπτη η θερμοκρασία έπεσε αρκετά κάτω και από τους -14 βαθμούς Κελσίου.

    niagara-fall-frozen-5

    Και πέρα από τις εντυπωσιακές “απόκοσμες” εικόνες, ξεχωριστά είναι και τα videos από την περιοχή. Το NBC News κατέγραψε, με τη βοήθεια ενός drone, το υλικό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Δείτε το.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles