14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Dropbox: Νέα ενημέρωση της εφαρμογής για iOS προσθέτει νέα χαρακτηριστικά

    Η ομάδα του Dropbox μόλις πριν από λίγες ημέρες έκανε διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή Dropbox για iOS συσκευές προσθέτοντας νέα και πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που υπόσχονται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη με την εφαρμογή. Αρχικά, να επισημάνουμε ότι πλέον η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να υπογράψει έγγραφα PDF μέσα απ’ αυτήν. Παράλληλα, το Dropbox ενσωματώνεται και μέσα στην εφαρμογή iMessage. Κάτι τέτοιο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αρχεία του Dropbox μέσα από την εφαρμογή iMessage και να τα διαμοιραστούν με τους υπόλοιπους χρήστες που συμμετέχουν στη συζήτηση.

    ios

    Όμως, οι νέες προσθήκες δε σταματούν εδώ. Η νέα ενημερωμένη πλέον εφαρμογή περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας και θέασης αρχείων, χωρίς να χρειάζεται το ξεκλείδωμα του iPhone και του iPad. Το νέο Dropbox widget είναι πλέον διαθέσιμο, μετά την αναβάθμιση σε iOS 10, και μπορεί να προστεθεί στην οθόνη κλειδώματος. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να δημιουργείτε, να προβάλλετε και να ανεβάζετε αρχεία, ακόμη και να σαρώνετε έγγραφα.

    Τέλος, η νέα έκδοση του Dropbox θα στέλνει ειδοποιήσεις στην iOS συσκευή σας, μόλις κάποιος αποθηκεύσει μια νέα έκδοση του αρχείου που βλέπατε πριν από λίγη ώρα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθεί και υποστήριξη split-screen.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles