21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Dune: To trailer κυκλοφόρησε και είναι απίστευτα ατμοσφαιρικό!

    Αν και το 2020 ήταν ενδεχομένως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία του κινηματογραφικού, καθώς η βιομηχανία του θεάματος έχει πληγεί ανεπανόρθωτο από την πανδημία του COVID-19. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα blockbuster σταμάτησαν και σίγουρα το sci-fi έπος: Dune αναμένεται να αποτελέσει έναν πάρα πολύ καλό λόγο για να επιστρέψει το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Frank Herbert και με τον Denis Villeneuve να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, το Dune μας μεταφέρει χιλιάδες χρόνια στο μέλλον, όπου δύο οίκοι (House Atreides και House Harkonen) μάχονται σε έναν αμμώδη πλανήτη, τον Arrakis για να κερδίσουν τα πλούσια αποθέματα σε Spice Melange, το οποίο πρόκειται για το ορυκτό που τροφοδοτεί τους κινητήρες όλων των μεγάλων αστρόπλοιων (κάτι σαν ένα είδος διαστημικού πετρελαίου). Οι δύο οίκοι συγκρούονται ανελέητα, ενώ στη μέση της διένεξης βρίσκονται οι Fremen, η φυλή νομάδων που κατοικεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια στις αμμώδεις εκτάσεις του Arrakis και έχει καταφέρει να δαμάσει την άγρια φύση του εν λόγω πλανήτη. Κεντρικός ήρωας είναι ο Paul Atreides, ο οποίος διαθέτοντας χαρισματικές ιδιότητες καλείται να ηγηθεί του λαού του… αλλά και να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του.

    Το Cast είναι πολλών αστέρων έχοντας στους πρωταγωνιστές τους Timothee Chamalet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, David Dastmalichian, Charlotte Rampling, Jason Momoa και Javier Bardem. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα απλώς μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το όραμα του Villeneuve στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles