23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Durex κυκλοφορεί εσώρουχο που… δονείται χρησιμοποιώντας το smartphone σας (vid)

    H αλήθεια είναι πως η Durex μάς έχει συνηθίσει σε προφυλακτικά και όχι εσώρουχα. Αν το καλοσκεφτείτε, πάντως, δεν πρόκειται για πράγματα τόσο… άσχετα μεταξύ τους. Και αν λάβετε υπόψη την καινοτομία με την οποία έχει “εμπλουτίσει” το νέο της εσώρουχο η εταιρεία, θα θέλετε οπωσδήποτε να διαβάσετε γι’ αυτό, αν όχι κάποια στιγμή να προμηθευτείτε και ένα.

    Durex Fundawear

    Το Fundawear, λοιπόν, η πρώτη προσπάθεια της Durex στο χώρο των connected devices, είναι ένα εσώρουχο που δονείται, με τον έλεγχο της δόνησης να τον έχετε εσείς (ή όποιος άλλος επιθυμείτε εν πάσει περιπτώσει) με τη βοήθεια του smartphone σας. Η εταιρεία το προωθεί ως μία ιδανική λύση για εραστές από απόσταση, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί στο τέλος του θέματος.

    Χρησιμοποιείτε, λοιπόν, το “έξυπνο” κινητό σας ως τηλεχειριστήριο (με τη βοήθεια σχετικής εφαρμογής) και κάπως έτσι “φτιάχνεστε” ή “φτιάχνετε” το σύντροφό σας σε ένα ερωτικό παιχνίδι με… τεχνολογική υποστήριξη.

    Το Fundawear θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ανδρική και γυναικεία έκδοση, με την… σελίδα στην Αυστραλία της Durex στο Facebook να αναζητεί τους πρώτους που θα μπουν σε πρόγραμμα δοκιμής του.

    Μπορεί να μην είναι το πρώτο sex toy το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς έχουμε δει κατά καιρούς αρκετά start-ups να δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κομμάτι, σίγουρα όμως πρόκειται για μία πρόταση της Durex που δύσκολα θα αφήσετε απαρατήρητη. Δε συμφωνείτε.

    Δείτε ένα video με μία… δοκιμή του Durex Fundawear

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles