15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Durex: «παγώστε» την τεχνολογία στις διακοπές για καλύτερο σεξ

    Την σχέση τεχνολογίας, διακοπών και σεξ αποφάσισε να μελετήσει η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών Durex. Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία στη Βρετανία μάλιστα φάνηκε ότι το 52% των ενηλίκων περιμένουν να κάνουν καλύτερο σεξ κατά την διάρκεια των διακοπών τους, αλλά στην πραγματικότητα το 60% απογοητεύεται καθώς τα πράγματα τελικά δεν τους βγαίνουν όπως τα φαντάζονταν.

    Από τα συνολικά 2.000 άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα, σχεδόν το 20% δήλωσε ότι τα smartphones και τα tablets μπλέκονταν με την σεξουαλική τους ζωή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ενώ το 15% παραδέχτηκε ότι τελικά στις διακοπές έκανε λιγότερο σεξ από ότι στο σπίτι, εξαιτίας της τεχνολογίας.

    checking-smartphone-in-bed-634x357

    Το 40% είπε ότι ξενέρωνε όταν ο/η σύντροφος χρησιμοποιούσε το κινητό στο κρεβάτι. Το 41% πάλι, παραδέχτηκε ότι αρκετά από τα βράδια των διακοπών τα πέρασε στο κρεβάτι με τον σύντροφό του αλλά αντί να ασχολείται ο ένας με τον άλλον, ο καθένας βρισκόταν κολλημένος στην συσκευή του. Το 59% δήλωσε ότι και οι δύο αφιερώνουν υπερβολικό χρόνο στην… οθόνη τους με αποτέλεσμα να φθείρεται η σχέση τους. Τέλος, όσο παράξενο και αν ακούγεται, το 72% ανέφερε ότι χρησιμοποιεί το κινητό κατά τη διάρκεια του σεξ!

    Το βιντεάκι #DoNotDisturb, από το κοινωνικό πείραμα της Durex,  συνοδεύει την ομώνυμη καμπάνια της εταιρείας η οποία εξετάζει την επίδραση της τεχνολογίας στις σεξουαλικές επιδόσεις ζευγαριών που απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

    Do_not_disturb_KV 563

    Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, του κοινωνικού πειράματος και των τελευταίων ευρημάτων επιστημονικών μελετών, η εταιρεία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σβήνοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές θα μπορούσαν να ανάψουν τα αίματα στην κρεβατοκάμαρα…

    https://www.youtube.com/watch?v=5b4fN-Q7MDs

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles