20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στο Fast & Furious

    Μια έκπληξη επεφύλασσε στους fans ο Dwayne Johnson, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Fast & Furious franchise, μετά την επί μακρόν διαμάχη με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Vin Diesel.

    Ο παλαιστής και εν συνεχεία ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά ως ο μυστικός πράκτορας των ΗΠΑ Luke Hobbs στο Fast Five του 2011. Επανέλαβε το ρόλο του σε 3 ακόμα ταινίες της σειράς και στο spin-off του 2019 Hobbs & Shaw. Στην 9η ταινία Fast & Furious απουσίαζε, με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με την κακή σχέση του ίδιου με τον Diesel.

    Μήνες μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο “The Rock” ανέφερε ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» να επιστρέψει στη σειρά, η οποία συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι με το Fast X και έχει τουλάχιστον δύο ακόμη ταινίες στα σκαριά. Ο 51χρονος όμως Johnson προϊδέασε αρχικά τους fans ότι θα επιστρέψει για περισσότερες ταινίες Fast, με μια σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Fast X. Τώρα βγήκε και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τα σενάρια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    “Επιβεβαιώνω 100% σε εσάς σε όλο τον κόσμο ότι ναι, είναι αλήθεια. Ο Hobbs επέστρεψε”, έγραψε στο Twitter.

    “Ο Hobbs επιστρέφει στο franchise Fast & Furious”, συνέχισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Indiana Jones εν δράσει – Νέο teaser πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles