20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Χάρισε προσωπικό του αυτοκίνητο σε βετεράνο του Ναυτικού – Δείτε την αντίδραση του τυχερού

    Ο Dwayne “The Rock” Johnson έχει τη φήμη του «καλού» παιδιού στο Χόλυγουντ, παρά το γεγονός ότι η σωματική του διάπλαση θα έτρεπε πολλούς σε φυγή. Ο διάσημος ηθοποιός και παλαιστής αποφάσισε να χαρίσει μια αξέχαστη ανάμνηση σε έναν από τους φαν, καθώς χάρισε σε έναν βετεράνο του αμερικανικού Ναυτικού κάτι προσωπικό για να τον θυμάται!

    Το απίστευτο δώρο σε έναν θαυμαστή

    Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο 49χρονος Johnson έγραψε: «Κάλεσα τους φανς σε μια ειδική προβολή του “RED NOTICE” και ήθελα να κάνω κάτι καλό γι’ αυτούς. Επίσης, ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο…κάτι αξέχαστο για έναν από αυτούς». Στη συνέχεια, ανέφερε ότι στο αρχικό του σχέδιο ήταν να χαρίσει την Porsche Taycan που οδηγεί στην ταινία. Όμως ο κατασκευαστής δε συμφώνησε με την ιδέα. Επομένως, αφού συγκέντρωσε όσες πληροφορίες μπορούσε για όσους κάθονταν στο κοινό, αποφάσισε να κάνει δώρο το προσωπικό του Ford F-150 στο βετεράνο του Ναυτικού Oscar Rodriguez.

    «Φροντίζει την 75χρονη μητέρα του. Είναι personal trainer. Είναι αρχηγός στην ενορία του. Δίνει βοήθεια και φαγητό σε γυναίκες που υπήρξαν θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Είναι περήφανος και ταπεινός βετεράνος του Ναυτικού και ευγενικός άνθρωπος», αναφέρει ο Johnson για τον Rodriguez σε video. Παρουσιάστηκε στον Rodriguez εξηγώντας το δώρο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να ξεσπάσει σε κλάματα από ευγνωμοσύνη.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

    Διαβάστε επίσης: Mr. Beast: Μετέφερε το Squid Game στην πραγματική ζωή με έπαθλο 456.000 δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles