17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O Dwayne Johnson ετοιμάζει το remake του Big Little Trouble In China

    Big Little Trouble In China. Μία πολύ αγαπημένη cult ταινία του 1986, από εκείνες που έφτιαχνε o John Carpenter όταν είχε μεγάλα κέφια, μία φανταστική περιπέτεια με κωμικά στοιχεία, και έναν Kurt Russell στα πολύ πάνω του. Το φιλμ τυχαίνει να είναι μεγάλη αδυναμία και του Dwayne Johnson (που πλέον κάνει ότι θέλει στο Χόλιγουντ) που είναι πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο remake.

    The-Rock-Big-Trouble-in-Little-China-645x370

    Σύμφωνα με το The Wrap ο star του San Andreas που σάρωσε στο αμερικάνικο box office -άνοιξε στο Νο.1 φέρνοντας πάνω από 114 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως– θα ερμηνεύσει τον Jack Burton, τον τρομερό φορτηγατζή που στο original φιλμ βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Chinatown, ανάμεσα σε αρχαίες πριγκίπισσες, διαβολικά στοιχεία και τρεις φοβερούς καρατέκα. Μία ταινία σκέτη απόλαυση, ο ορισμός του fun/action σινεμά.
    Οι Ashley Miller και Zack Stentz (X-Men: First Class) έχουν αναλάβει να προσαρμόσουν σε πιο σύγχρονα μοτίβα το σενάριο για το νέο φιλμ, με τον Johnson να είναι πολύ πιθανό να αναλάβει και την παραγωγή.
    Βέβαια ο σπουδαίος παραμυθάς John Carpenter ήξερε όσο λίγοι από cult δράση, είτε αυτή κρατούσε σπαθί σαμουράι, είτε περίστροφο. Όποιος σκηνοθετήσει το remake, θα δώσει το δικό του στίγμα, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα πλησιάσει την αύρα του original φιλμ.

    https://www.youtube.com/watch?v=0HEitZ06oRY

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles