14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson και Kevin Hart είναι σε συζητήσεις για το remake του Jumanji

    Στις 17 Ιουλίου κυκλοφορεί η ταινία τους Central Intelligence και μπορεί να είναι επικεντρωμένοι στο promotion του συγκεκριμένου action comedy, ωστόσο το δίδυμο Dwayne Johnson και Kevin Hart φαίνεται πως αρέσει στο Hollywood και ήδη προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Έτσι από την κλεισμένη δουλειά της Warner Bros. οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν να συζητούν στα γραφεία της Sony Pictures για την περίπτωση να αναλάβουν το remake του Jumanji.

    Central-Inteligence-Dwayne-Johnson-Kevin-Hart

    To project είχε βρει από τον Γενάρη τον σκηνοθέτη του, βλέπε Jake Kasdan, ωστόσο όπως γράφει το Variety η Sony καλοβλέπει το δίδυμο ως τους πρωταγωνιστές που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για το remake του Jumanji. Μία δουλειά που θα όπως λέγεται θα είναι πολύ πιο πιστή στο βιβλίο του Chris Van Allsburg. Και για να καταλάβετε τι λέμε ο περίφημος χαρακτήρας που ερμήνευσε τότε ο Robin Williams δεν υπήρχε στο κείμενο αλλά ήταν μία έξτρα σεναριακή σφήνα που πάντως αποδείχθηκε πολύ πετυχημένη στο φιλμ που σκηνοθέτησε ο Joe Johnston.
    Τα “ποντίκια” του The Rock έχουν αποδειχθεί πως αντέχουν τις μεγάλες παραγωγές και τα “ταξιδιάρικα” φιλμ (Journey to the Center of the Earth) και μένει να δούμε πόσο “κωμικό” θέλουν να κάνουν το remake με την παρουσία του Kevin Hart που το stand up του είναι πολύ καλό, ωστόσο μέχρι τώρα έχει κάνει ένα σερί μέτριων ταινιών. Μέχρι τις 28 Ιουλίου του 2017 που έχει προγραμματιστεί το remake θα έχουν σίγουρα ξεκαθαρίσει όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles