21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δώσε το… κάτι παραπάνω στο smartphone σου!

    Τι κάνεις όταν δεν αισθάνεσαι “στα καλύτερά σου” μία μέρα; Αγοράζεις κάτι για να σου φτιάξει τη διάθεση. Τι θα έλεγες την επόμενη φορά που θα αισθανθείς ανάλογα να αγοράσεις κάτι για το κινητό σου… Έτσι κι αλλιώς, χρήματα για καινούριο δεν υπάρχουν, οπότε μπορείς να στραφείς σε νέα αξεσουάρ, που θα “ανανεώσουν” τη σχέση σου μαζί του.

    Δύο προτάσεις, που έχουμε να σου κάνουμε σήμερα, αφορούν δύο προϊόντα της εταιρείας Volte-tel, τα οποία θα δώσουν στη συσκευή σου αυτό το “extra” που χρειάζεται για να τη δεις με… άλλο μάτι.

    Το πρώτο είναι ένα QWERTY keyboard 8.9 ιντσών, συμβατό με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς. Μπορεί να συνδεθεί με τα πάντα… με all-in-one desktop pc, με tablet, με κινητό τηλέφωνο, πάντα μέσω Bluetooth. Μπορεί να συνεργαστεί με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (Android, Windows Mobile (6.0 και πάνω), Nokia Symbian S60 (V3.0 και πάνω), Apple iOS 4.0 (και πάνω), Sony Playstation PS3) διευκολύνοντάς σε απίστευτα σε περιπτώσεις που θέλεις να πληκτρολογήσεις πολύυυ κείμενο. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το keyboard είναι 40 ευρώ.

    Το δεύτερο είναι ένα 2 σε 1 gadget: ένα στυλό universal συν πενάκι γραφής για τη συσκευή σου. Είναι συμβατό με όλα τα smartphones και tablets τα οποία διαθέτουν οθόνη αφής, όπως τις συσκευές της Samsung και της Apple. Είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ διατίθεται σε μία ιδιαίτερα κομψή συσκευασία. Αν σου αρέσει η λογική μίας “πένας” για τη συσκευή σου, τότε σίγουρα είναι μία πολύ καλή επιλογή, που θα σου κοστίσει μόλις 10 ευρώ.

    www.volte-tel.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles