14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δυναμική παρουσία της Sandberg στην IFA 2019, η οποία είχε τα… πάντα!

    Η Sandberg αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των gadgets και των αξεσουάρ που αφορούν σε mobile συσκευές. Αξιοπιστία, υψηλή αντοχή, μοναδική ποιότητα κατασκευής είναι το τρίπτυχο που έχει καταστήσει την Sandberg μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία της! Εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη από το booth της Sandberg στην IFA 2019 και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε από την τεραστία ποικιλία των προϊόντων της!

    Sandberg (6)

    H Sandberg διαχωρίζει την μεγάλη προϊοντική της γκάμα σε τρεις διακριτές κατηγορίες, καθώς έχουμε την Home & Office που απευθύνεται στον μέσο καταναλωτή και στον καθημερινό χρήστη, την Active, η οποία αφορά τους φανατικούς λάτρεις της περιπέτειας, των extreme sports και των outdoor activities και την Gaming που επιχειρεί να προσεγγίσει το (πάντοτε απαιτητικό) κοινό των gamers!

    Sandberg (4)

    H Home Office σειρά περιλαμβάνει εκπληκτικά ανθεκτικές θήκες για Mobile και tablet covers, αλλά και μια μεγάλη σειρά από wireless chargers που προσφέρουν τεράστια ευκολία και φυσικά πολλούς διαφορετικούς τύπους από powerbanks, τα οποία φροντίζουν ώστε να μην ξεμένεις ποτέ! Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς η Sandberg έχει προσθέσει στις λύσεις που προτείνει στους users εκπληκτικά keyboards και mice, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Στα παραπάνω προσθέστε μια πλειάδα από διαφορετικά καλώδια και connectivity options που καλύπτον κάθε ανάγκη και έτσι θα έχετε μια πλήρη εικόνα για την εξαιρετικά πλούσια συλλογή των Home & Office προϊόντων της γνωστής εταιρείας.

    Sandberg (5)

    Sandberg (2)

    Εκεί βέβαια που η Sandberg παίζει κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο είναι στα πιο “survivor” προϊόντα της, καθώς με powerbanks και high-tech Solar Chargers που γεμίζουν από την ηλιακή ενέργεια και φέρουν πιστοποιήσεις αντοχής για τεράστια ανθεκτικότητα σε εξωγενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και extreme καταστάσεις (όπως η λάσπη, το νερό και η σκόνη),αλλά και ένα waterproof ηχείο και Earphones, τα οποία όπως αντιλαμβάνεστε έχουν σχεδιαστεί για… επικίνδυνες αποστολές!

    Sandberg (11)

    Sandberg (8)

    Sandberg (10)

    Φυσικά και η σειρά των gaming προϊόντων έχει την «τιμητική» της, με gaming keyboards, gaming mice, έπιπλα, headsets και gaming καρέκλες που έχουν σχεδιαστεί για να  εκτοξεύσουν την εμπειρία παιχνιδιού για κάθε gamer στην… στρατόσφαιρα!

    Sandberg (14)

    Sandberg (16)

    Χωρίς αμφιβολία, η Sandberg γνωρίζει πολύ καλά πως να σχεδιάζει και να δημιουργεί προϊόντα, τα οποία δίνουν νέα διάσταση στον όρο κορυφαία ποιότητα και η ευκαιρία που είχαμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα στην IFA 2019, δεν σας κρύβουμε ότι μας αποζημίωσε και με το παραπάνω!

    Η Conceptum Distribution είναι η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Sandberg στην Ελλάδα. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles