21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμικό παρόν των Αδειούχων Επιχειρήσεων Ασφαλείας στην εκδήλωση του ΚΥΣΕΑ

    20399362_1355214257932154_80671295_o

    Την ανάγκη να εδραιωθεί και να καταστεί υπολογίσιμος ο ρόλος και ο λόγος του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας, ( ΚΥΣΕΑ ) σε όλα τα κέντρα αποφάσεων υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΣΕΑ κύριος Μάριος  Τρύφωνος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των νέων στόχων που έχουν τεθεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΣΕΑ για την επόμενη τριετία, καθώς και η παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας του συνδέσμου http://cyprussecurityassociation.com που δημιουργήθηκε και αποσκοπεί στην πληρέστερη ενημέρωση των μελών και του κοινού σε θέματα ασφαλείας.

    20370342_1355216727931907_220409029_n

    Δυναμικό παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αδειούχες από την Αστυνομία επιχειρήσεις ασφαλείας – Μέλη  του ΚΥΣΕΑ,  επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πεποίθηση τους ότι ο στρατηγικός ρόλος της ασφάλειας, αποτελεί σημαντικό ζήτημα για το νησί μας.

    Σύμφωνα με τον κ. Μάριο Τρύφωνος, Πρόεδρο του ΚΥΣΕΑ, οι κυριότεροι Στόχοι & Όραμα του Συνδέσμου για την επόμενη τριετία είναι:

    • Εδραίωση, αναγνωρισιμότητα, υπολογίσιμος ρόλος και λόγος του συνδέσμου σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. Αναβάθμιση σχέσεων με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική υπηρεσία, Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, Δήμους και στα οργανωμένα σύνολα όπως ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ΕΤΕΚ, Επαγγελματικούς συνδέσμους (πχ αρχιτέκτονες, συμβούλους, εργολάβους, εργολήπτες, ηλεκτρολόγους, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες) και βέβαια στην κοινή γνώμη.
    • Εξυπηρέτηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων όλων των μελών και προσπάθεια για αντιμετώπιση και επίλυση των χρόνιων και έκτακτων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Συνδέσμου.
    • Ρεαλιστικοί και εφικτοί στόχοι με ενεργή εμπλοκή και συμμετοχή όλων των μελών του Συνδέσμου, με ιδιαίτερη έμφαση σε ενέργειες που θα εξυψώσουν επαγγελματικά τα μέλη του συνδέσμου και του τομέα ασφάλειας, προς όφελος του καταναλωτή και της κοινωνίας.
    • Επικέντρωση σε οτιδήποτε θα κάνει τα μέλη μας και τον τομέα της ασφάλειας, πιο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ προς όφελος του καταναλωτή και της κοινωνίας
    • Πάταξη της παράνομης εργασίας σε υπηρεσίες ασφάλειας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles