16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατά beat από την JBL στο MWC 2018 (booth photos)!

    H JBL εδώ και χρόνια καθιερωθεί στις συνειδήσεις των audiophiles ως μία εταιρεία υψηλών προδιαγραφών που προτείνει μία σειρά από λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Πραγματοποιώντας μία περιήγηση στο booth της Harman (εταιρεία στην οποία ανήκει η JBL), μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε μία καλή γεύση από το δυναμικό line-up τους που είναι βέβαιο ότι μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users.

    bty

    bty

    Σε πρώτο πλάνο είχαμε την ευκαιρία να δούμε (και να ακούσουμε) τα σούπερ portable 2GO BLK, τα οποία είναι κορυφαία στο είδος τους, αλλά και να δοκιμάσουμε το ανεπανάληπτα φουτουριστικό SoundGear, το οποίο προσφέρει μία τελείως διαφορετική ηχητική εμπειρία σε σύγκριση με οτιδήποτε έχουμε ακούσει στο παρελθόν. Το στοιχείο που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι ουσιαστικά μεταδίδει τον ήχο από το κάτω μέρος του λαιμού (μοιάζοντας ουσιαστικά σαν ένα high-tech περιλαίμιο) και έτσι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά κάτι το… ανεπανάληπτο (που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας)!

    bty

    bty

    Οι λάτρεις των extreme καταστάσεων και των outdoor adventures σίγουρα θα «λιώσουν» με το Xtreme 2, το οποίο δημιουργήθηκε για να αντέχει στα δύσκολα και σε πάσης φύσεως κακουχία. Παράλληλα, δεν γίνεται να μην σταθούμε στη σειρά των ηχείων LINK, που διαθέτουν ενσωματωμένο το Google Assistant και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι κάτι παραπάνω από απλά ηχεία, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για mini-hubs τα οποία μπορούν να ελέγξουν και να συνεργαστούν με οποιαδήποτε άλλη έξυπνη IoT συσκευή που βρίσκεται στο σπίτι, παρέχοντας μοναδικό info που αφορά την καθημερινότητα.

    bty

    bty

    Εκτός από τα παραπάνω στο booth της Harman / JBL είχαμε την ευκαιρία να δούμε επίσης το πραγματικά ξεχωριστό Clip 3, το οποίο κυριολεκτικά μπορούμε να το μεταφέρετε παντού, ενώ και τα T110BT που απευθύνονται στους λάτρεις των in-ear λύσεων πραγματικά ξεχώρισαν!

    bty

    Αναμφίβολα, τα audio-based προϊόντα της JBL κατάφεραν και στο φετινό MWC να μας συναρπάσουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles