15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Η COSMOTE TV φέρνει το θερινό σινεμά στο σπίτι, μέσα από τέσσερεις ταινίες που θα παίξουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή μέσα στον Ιούλιο. Γέλιο, αγωνία, δράση και μεγάλα ονόματα, περιμένουν τους συνδρομητές που θα συντονιστούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

    C’mon c’mon

    Με αφορμή ένα οδοιπορικό και μία οικογενειακή κρίση, ο Τζόνι (Χοακίν Φίνιξ), ένας εργένης ραδιοφωνικός παραγωγός, έρχεται κοντά στον χαρισματικό 9χρονο ανιψιό του (Γούντι Νόρμαν). Η ταινία «Η ζωή συνεχίζεται (C’mon c’mon)», του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφου Μάικ Μιλς (20th Century Women), είναι μία όμορφη ιστορία για τους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά και τους ενήλικες, το παρελθόν και το μέλλον, με τον Χοακίν Φίνιξ να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Η προβολή της, υποψήφιας για βραβείο BAFTA, ταινίας θα γίνει την Κυριακή 10/7 στις 21.00 στο COSMOTE CINEMA HD.

    «Scream»

    25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την εμβληματική μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης. Πρόκειται για την πέμπτη ταινία «Scream», που βγήκε στις αίθουσες 25 χρόνια και 25 μέρες μετά την πρώτη και έρχεται στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 17/7 στις 21.00. Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ ξανασυναντιούνται επί της οθόνης, για να προσφέρουν αγωνία και σασπένς στους λάτρεις των θρίλερ.

    Μυστικός πράκτορας

    Μια ταινία από τη Χιλή έρχεται για να «κλέψει» την παράσταση. Ο Sergio είναι ένας –περίπου- κατάσκοπος. Τουλάχιστον, του προσφέρεται ο ρόλος ενός, μετά από κάστινγκ που οργανώθηκε από τον ντετέκτιβ Romulo, έναν ιδιωτικό ερευνητή που χρειάζεται έναν αξιόπιστο τυφλοπόντικα για να διεισδύσει σε έναν οίκο ευγηρίας. Η πελάτισσα του Romulo, η προβληματισμένη κόρη μιας ενοίκου, υποπτεύεται ότι η μητέρα της κακοποιείται και τον προσλαμβάνει για να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει. Η ταινία «Μυστικός πράκτορας (El agente topo)», που ήταν υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, είναι ένας κομψός συνδυασμός ντοκιμαντέρ παρατήρησης και κατασκοπευτικής ταινίας, με υπέροχους χαρακτήρες και έρχεται στη ζώνη doc o’ clock στο COSMOTE CINEMA 2HD, την Παρασκευή 29/7 στις 22.00.

    «Jackass forever»

    Ο Ιούλιος κλείνει με πολύ γέλιο από την απρόβλεπτη παρέα του Τζόνι Νόξβιλ (Οι Ντιούκς). Γιορτάζοντας τη χαρά της επανασύνδεσης με τους αγαπημένους τους φίλους, το αρχικό πλήρωμα του Jackass επιστρέφει για έναν ακόμη γύρο ξεκαρδιστικών, ακραίων, τρελά παράλογων και συχνά επικίνδυνων κωμικών εμφανίσεων με βοήθεια από ένα συναρπαστικό νέο καστ. Το «Jackass forever» έρχεται την Κυριακή 31/7 στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 2HD.

    Αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE CINEMA, οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

    Διαβάστε επίσης:

    Better Call Saul: Νέα teaser trailers πριν το μεγάλο φινάλε (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles