20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατές οι πληρωμές με κρυπτονομίσματα σε καταστήματα του οίκου Gucci

    Αν κάποια στιγμή βρεθείς έξω από ένα κατάστημα Gucci στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες και δεν έχεις μαζί σου μετρητά, καλό είναι να γνωρίζεις ότι ο πολυτελής οίκος θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα να δέχεται πληρωμές και με κρυπτονομίσματα. Αντί, λοιπόν, να καταβάλεις το ποσό των 2.250 δολαρίων για να αγοράσεις μια τσάντα, μπορείς να πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή με 17.000 Dogecoin.

    Ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε ότι θα δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα σε επιλεγμένα καταστήματα του και θα δέχεται όχι μόνο Bitcoin αλλά 9 ακόμα cryptos συμπεριλαμβανομένων των Ether, Dogecoin και Shiba Inu. Το brand σκοπεύει να επεκτείνει μάλιστα αυτού του είδους τις συναλλαγές σε όλα τα καταστήματα της Β. Αμερικής μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού.

    Οι πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν με κρυπτονομίσματα στο φυσικό κατάστημα θα λαμβάνουν μέσω του e-mail τους ένα link με το QR code, που θα τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν τη μεταφορά από το ψηφιακό τους πορτοφόλι. Σημειώνεται ότι ο οίκος Gucci αρχίζει σταδιακά να υλοποιεί τις ψηφιακές του “δεσμεύσεις”, αφού ήδη είναι ενεργός στο metaverse, πουλώντας το Μάιο μια digital Gucci τσάντα στην τιμή των 4.115 δολαρίων. Έχει επίσης λανσάρει NFTs για να αλληλοεπιδρά με τους πελάτες.

    Διαβάστε επίσης:

    Τουλάχιστον μέχρι το 2024 η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles