11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατές πρεμιέρες στα καταστήματα Κωτσόβολος! Δες πρώτος τη νέα ταινία: «SPIDER-MAN: Η επιστροφή στον τόπο του»

    Έως τις 03/07, τα καταστήματα Κωτσόβολος της Αττικής υποδέχονται έναν αγαπημένο Super Hero. Όλες οι οθόνες των καταστημάτων θα προβάλουν το trailer της νέας ταινίας «SPIDER-MAN: Η επιστροφή στον τόπο του», που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Οι επισκέπτες των καταστημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν* διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στα Village Cinemas @ The Mall Athens.

    Δυνατές Πρεμιέρες_SPIDERMAN

    Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 60 τυχερούς στην Αττική να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας.

    Αν θέλεις να είσαι εκεί στην πρώτη προβολή της ταινίας, έλα σήμερα κιόλας σε ένα από τα κατάστημα της Κωτσόβολος στην Αττική και λάβε μέρος στο διαγωνισμό. Η διαδικασία είναι απλή, παρακολούθησε το trailer της ταινίας στις τηλεοράσεις του καταστήματος, μόλις εμφανιστεί το QR Code, σκάναρέ το με το smartphone σου και συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Τόσο απλά και γρήγορα μπορείς να κάνεις μία διπλή πρόκληση δική σου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) ως τις 4 Ιουλίου.

    *Δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντος από το κατάστημα. Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε τη σελίδα: http://promo.kotsovolos.gr/cinema-premiere/

    Η ταινία θα προβάλλεται επίσημα από τις 6 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles