19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατό “άνοιγμα” στο box office για το Doctor Strange

    Την προηγούμενη Πέμπτη, η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» πραγματοποίησε την πρεμιέρα της και στις ελληνικές αίθουσες. Όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν οι fans που έσπευσαν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να «χαθούν» σε ένα μυστηριώδες σύμπαν γεμάτο περιπέτεια.

    Το άνοιγμα στο box office για το sequel του Doctor Strange ήταν θεαματικό, αφού την πρώτη μέρα προβολής στις Η.Π.Α. έφερε στα ταμεία περίπου 90 εκατ. δολάρια και το πρώτο Σαββατοκύριακο κατάφερε να πλησιάσει στα 200 εκατ. δολάρια. Tο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office έφτασε τα 450 εκατ. δολάρια.

    Στην ταινία του Sam Raimi πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

    Σημειώνεται ότι η δυναμική της ταινίας είχα φανεί από τη στιγμή που ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» κατάφερε να αφήσει πίσω του το Batman, αφού πούλησε τα περισσότερα εισιτήρια την πρώτη μέρα της προπώλησης από οποιαδήποτε άλλη ταινία του 2022. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τους αριθμούς του Spider-Man: No Way Home που έπιασε στο “άνοιγμα” τα 260 εκατ. δολάρια, αποτελώντας την πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή μετά την πανδημία.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles