17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατό το gameplay trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 2

    Η Activision επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το gameplay launch trailer για το Call of Duty: Modern Warfare II και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό. Μια πρώτη γεύση για το story είναι πλέον δυνατή, με την τρομοκρατία και τα καρτέλ ναρκωτικών να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

    Το trailer επίσης αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός Glenn Morshower (Bloodline, Ozark) επιστρέφει στη σειρά Call of Duty, δανείζοντας τη φωνή του στο παιχνίδι.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/OeVapCrI1pY

    Μετά το Call of Duty: Modern Warfare του 2019, το νέο λανσάρισμα συνεχίζει την ιστορία της Task Force 141. Οι Price και Ghost, μαζί με τα νέα μέλη, είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη σε έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο.

    Το Modern Warfare II θα είναι playable από τις 20 Οκτωβρίου, για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία. Η επίσημη κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 28 του μήνα και δε θα αποτελεί το μόνο παιχνίδι της χρονιάς, αφού το Warzone 2.0 αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποτέ δεν είναι αργά! Ακυρωθέν Dune game για το Game Boy Advance «ζωντανεύει» ύστερα από 20 χρόνια! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles