17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Δυνατοί γρίφοι νέας γενιάς στο “The Talos Principle 2” (trailer)

    Πριν από λίγες μέρες η Sony αποκάλυψε τις μελλοντικές κυκλοφορίες και είναι γεγονός ότι είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα games. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε και το Talos Principle 2 στο PlayStation Games Showcase, που θα βγει μέσα στο έτος. Η συνέχεια του first-person puzzler του 2015 υπόσχεται ένα διευρυμένο πεδίο γρίφων που βασανίζουν το μυαλό, περισσότερα περιβάλλοντα για εξερεύνηση, περισσότερα μυστικά, μια βαθύτερη ιστορία για να χαθούν οι παίκτες και μεγαλύτερα ερωτήματα που μπερδεύουν τον εγκέφαλο. Η Croteam περιγράφει το sequel ως ταυτόχρονα οικείο και φρέσκο.

    Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα “σε μια εποχή όπου η ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό, αλλά ο πολιτισμός μας ζει σε έναν κόσμο που κατοικείται από ρομπότ φτιαγμένα κατ’ εικόνα μας”. Καθώς ερευνάτε μια μυστηριώδη δομή, το παιχνίδι θα σας προκαλέσει όχι μόνο με γρίφους, αλλά και με “ερωτήσεις σχετικά με τη φύση του κόσμου, την πίστη έναντι της λογικής και τον φόβο της επανάληψης των λαθών της ανθρωπότητας”. Φαίνεται ότι η ομάδα δεν έχει απομακρυνθεί ούτε στο ελάχιστο από τα φιλοσοφικά βάθη του προκατόχου της.

    “Η αφήγηση του Talos Principle 2 είναι από μόνη της ένας γρίφος που πρέπει να λυθεί και κάθε παίκτης που αφιερώνεται στο να ανακαλύψει τα βαθύτερα, πιο σκοτεινά μυστικά του θα ανταμείψει την περιέργειά του”, αναφέρει η εταιρεία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επιβεβαιώθηκε το remake του Metal Gear Solid 3 – Δείτε τι ανακοίνωσε η Konami (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles