21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε το remake του Metal Gear Solid 3 – Δείτε τι ανακοίνωσε η Konami

    Τα “χαρτιά” της άνοιξε η Konami χτες το βράδυ, βάζοντας τέλος στις αναρίθμητες εικασίες του τελευταίου διαστήματος, σχετικά με το Metal Gear Solid franchise. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα remake για PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Metal Gear Solid Δ: Snake Eater.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το remake του Metal Gear Solid 3 θ έρθει με “original voice characters, πλούσιο storyline, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά επιβίωσης σε σκληρά περιβάλλοντα, πρωτοφανή γραφικά και καθηλωτικό ήχο”.

    Η Konami ανέφερε τα εξής: “Εργαζόμαστε σκληρά για το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, ώστε να είναι μια πιστή αναπαράσταση της αρχικής ιστορίας και του σχεδιασμού του παιχνιδιού, αναβαθμίζοντας το gameplay με εκπληκτικά visuals και μια αξεπέραστη εμπειρία για τον παίκτη”.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Η Konami ετοιμάζει επίσης και μια remastered συλλογή με τα τρία πρώτα Metal Gear Solid games γι’ αυτό το καλοκαίρι. Το πακέτο Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα παιχνίδια:

    -Metal Gear Solid
    -Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection version)
    -Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection version)

    Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Mirage – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles