20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δύο νέα features για το smartwatch SUUNTO 7

    Δύο νέα features για το smartwatch SUUNTO 7: Χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας με λειτουργία ALWAYS-ON στην οθόνη & GPS με εξοικονόμηση ενέργειας.

    Οθόνη με λειτουργία always-on και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας

    Η οθόνη παραμένει ενεργοποιημένη όση ώρα ασκείστε, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το χέρι σας για να την ενεργοποιήσετε.

    Χάρη στον επεξεργαστή χαμηλής ενέργειας της Qualcomm®, Snapdragon™ Wear 3100 Platform που είναι ενσωματωμένος στο Suunto 7, η οθόνη παραμένει διαρκώς ενεργοποιημένη καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.

    Η χαμηλής κατανάλωσης οθόνη με λειτουργία Always-On λειτουργεί στις προβολές sports tracking. Όταν χρησιμοποιείτε τους χάρτες όμως, θα πρέπει να σηκώσετε το χέρι σας για να την ενεργοποιήσετε.                           

    Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κατά την προπόνηση

    Ως γνωστό, η συνεχής χρήση του GPS καταναλώνει πολλή ενέργεια. Για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία κατά την άσκηση, το Suunto 7 διαθέτει πλέον λειτουργία GPS με εξοικονόμηση ενέργειας, που ουσιαστικά μεγαλώνει τα διαστήματα μεταξύ των μετρήσεων του GPS. Η τοποθεσία του χρήστη υπολογίζεται από τον μοναδικό αλγόριθμο FusedTrack™ της Suunto, που χρησιμοποιεί αισθητήρες κίνησης για να υπολογίσει τις κινήσεις του χρήστη μεταξύ των μετρήσεων του GPS. Με αυτόν τον τρόπο, παρατείνεται η διάρκεια της μπαταρίας, χωρίς σημαντικές παρεκκλίσεις στην ακρίβεια εντοπισμού. Πρόκειται για μια  πολύ χρήσιμη λειτουργία σε δραστηριότητες που διαρκούν πολλή ώρα, όπως η πεζοπορία και το σκι, αλλά και σε περιπτώσεις που εξαρχής το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό.

    Η εταιρεία Shop & Trade είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Suunto στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles