24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δύο νέα καταστήματα από τη SanyoCom

    sanyo

    Δύο νέα καταστήματα εγκαινίασε τις τελευταίες ημέρες η αλυσίδα καταστημάτων SanyoCom, από τα οποία το ένα είναι αποκλειστικό Cosmote, και το άλλο είναι ένα 3δίκτυο κατάστημα.

    To νέο αποκλειστικό κατάστημα Cosmote βρίσκεται στην περιοχή Φιλικής Εταιρείας 12, Προσοτσάνη, Δράμας, και το 3δίκτυο κατάστημα Sanyocom βρίσκεται στην περιοχή 25ης Μαρτίου 136, Μοίρες Ηρακλείου, Κρήτης

    Η SanyoCom έχει αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, και τα εν λόγω καταστήματα  επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

    Παρόλο που το 2012 ήταν μια χρονιά που η ύφεση είχε καθηλώσει την οικονομία σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η Sanyocom κατάφερε να ανοίξει συνολικά 18 νέα καταστήματα από το ξεκίνημα της , έχοντας συνολικά μέχρι σήμερα 42 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Το 2013, η εταιρία θα εφαρμόσει  την ίδια στρατηγική ανάπτυξης, μία στρατηγική της οποίας τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία και ο ευέλικτος τρόπος συνεργασίας που παρέχει στους υποψήφιους συνεργάτες της.

    Στα καταστήματα Sanyocom,  εκτός από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, την σταθερή τηλεφωνία, και το Internet, ο καταναλωτής μπορεί  να προμηθευτεί αξεσουάρ & gadgets, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, να επισκευάσει το κινητό του ή να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles