20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Δύο νέα παιχνίδια Far Cry αναπτύσσει η Ubisoft

    Δύο νέα video games Far Cry φέρεται να ετοιμάζει η Ubisoft, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα. Το ένα αναμένεται να είναι το single-player Far Cry 7 και το δεύτερο ένα multiplayer game. Και τα δύο παιχνίδια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, γι’ αυτό η κυκλοφορία τους δε θα πραγματοποιηθεί πριν από το 2025.

    Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για τους νέους τίτλους είναι ελάχιστες. Φαίνεται όμως ότι η πρόθεση της εταιρείας αρχικά ήταν η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού που στην πορεία «έσπασε» σε δυο ξεχωριστούς τίτλους. Το Far Cry 7 στο εσωτερικό της εταιρείας αναφέρεται ως Project Blackbird, ενώ η multiplayer εμπειρία είναι γνωστή με το κωδικό όνομα Project Maverick. Και τα δύο φέρεται να τα έχει αναλάβει η Ubisoft Montreal.

    Πηγές αναφέρουν ότι το Maverick έχει μέχρι στιγμής περάσει από αρκετές αλλαγές, κυρίως τον προηγούμενο χρόνο. Τοποθετείται μάλλον στην Αλάσκα και αποτελεί ένα extraction-based shooter με εξελιγμένους μηχανισμούς. Δεν αποκαλείται το ίδιο σκηνικό να επιλεχθεί και για το Far Cry.

    Διαβάστε επίσης:

    Xbox: Έρχεται ειδικό event για το Starfield της Bethesda (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles