20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Xbox: Έρχεται ειδικό event για το Starfield της Bethesda

    Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το Xbox Developer Direct, στο πλαίσιο του οποίου έγιναν αρκετές αποκαλύψεις για τις επερχόμενες κυκλοφορίες. Η Microsoft παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει με νέο καλοκαιρινό event στο Λος Άντζελες, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ακόμη περισσότερα.

    Πιο συγκεκριμένα, στο πρόσφατο Developer Direct κυριάρχησαν οι ανακοινώσεις των παιχνιδιών Redfall, Forza Motorsport και The Elder Scrolls Online, ενώ το Hi-Fi Rush πήρε το δρόμο του κατευθείαν για το Game Pass. Με όλες αυτές τις ανακοινώσεις, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν έδωσαν σημασία στην ανακοίνωση του καλοκαιρινού event. Αυτό που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον είναι η ανακοίνωση της εταιρείας ότι στο μέλλον σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια αναλυτική Developer Direct παρουσίαση αποκλειστικά αφιερωμένη στο Starfield της Bethesda.

    Συγκεκριμένα, το Xbox ανακοίνωσε:

    “Όπως ήδη είχαμε πει στο παρελθόν, προκειμένου να αφιερώσουμε το χρόνο που απαιτείται για μια αναλυτική ματιά στο Starfield της Bethesda Game Studios, ετοιμάζουμε ένα ειδικά αφιερωμένο show. Εκτός από αυτό, οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά και ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμα περισσότερα από τα όσα έρχονται για τους fans μας, όταν επιστρέψουμε στο Λος Άντζελες για την ετήσια παρουσίασή μας αυτό το καλοκαίρι”.

    Διαβάστε επίσης: Την άνοιξη του 2023 το λανσάρισμα του Forza Motorsport (video) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles