21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Dyson Supersonic. Η Dyson αλλάζει (και) το… πιστολάκι μαλλιών!

    H Dyson εισέρχεται επίσημα και στο χώρο της… ομορφιάς. Η εταιρεία του εφευρέτη και επιχειρηματία James Dyson, η οποία μας εντυπωσιάζει συνεχώς με τα καινοτόμα προϊόντα της όπως σκούπες, ανεμιστήρες και… πολλά περισσότερα, ανέπτυξε επιτέλους και το πρώτο της σεσουάρ. Ο στεγνωτήρας μαλλιών…αλλιώς λοιπόν, από τη βρετανική εταιρεία που μας παρουσιάζει το Dyson Supersonic. Μοιάζει με… ανιχνευτή μετάλλων σε αεροδρόμιο, ωστόσο είναι μία συσκευή που θα στεγνώσει τα μαλιά σας χωρίς να τα καταστρέψει, όπως υπόσχεται η Dyson.

    Dyson Supersonic

    Τέσσερα χρόνια ανάπτυξης, επένδυση 50 εκατομμυρίων λιρών και 60 prototype μοντέλα χρειάστηκαν για να τελειοποιηθεί το Supersonic. Διαθέτει τέσσερις ρυθμίσεις θερμότητας, τρεις ρυθμίσεις ροής αέρα, λειτουργία κρύου αέρα και τέσσερα μαγνητικά attachments για προσθήκη extra αξεσουάρ.

    Dyson Supersonic2

    Το Supersonic τροφοδοτείται από το ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson, το οποίο λέγεται ότι είναι έως και οκτώ φορές πιο γρήγορο από ό, τι κινητήρες των κλασικών στεγνωτήρων μαλλιών, διαθέτοντας το μισό τους βάρος. Είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο μοτέρ που η Dyson προσφέρει αυτή τη στιγμή, ενώ είναι τόσο μικρό που μπορεί να τοποθετηθεί στη λαβή του σεσουάρ. Διαθέτει επίσης έξυπνο έλεγχο θερμότητας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και την Air Multiplier technology της Dyson, που χρησιμοποιεί σε ανεμιστήρες και αερόθερμα.

    Το Dyson Supersonic θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο έναντι 400 δολαρίων σε ασημί γκρι ή φούξια απόχρωση.

    Δείτε περισσότερα στο site της Dyson

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles