14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Dyson V15 Detect Absolute: Smart καινοτομία που επαναπροσδιορίζει την ηλεκτρική σκούπα!

    Η ηλεκτρική σκούπα είναι μια οικιακή συσκευή, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε σύγχρονου νοικοκυριού. Ωστόσο, ως εφεύρεση η ηλεκτρική σκούπα μετράει πολλές δεκαετίες «ζωής», καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 20ου αιώνα.  Έκτοτε και μέχρι τις μέρες μας κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη, εξασφαλίζοντας περισσότερη καθαριότητα σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

    H Dyson, μια εταιρεία που το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ηλεκτρικές σκούπες, έχει αφήσει από τα τέλη των 70s / αρχές των 80s της δική της ξεχωριστή σφραγίδα, στην συγκεκριμένη κατηγορία οικιακών συσκευών. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι το 1978, o ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson, ξεκίνησε το δικό του «ταξίδι» καινοτομίας, σχεδιάζοντας μια σκούπα που θα διέφερε από τις ηλεκτρικές σκούπες της εποχής, δημιουργώντας την πρώτη σκούπα χωρίς σακούλα.

    Ο Dyson χρειάστηκε πέντε χρόνια για να μπορέσει να δώσει πνοή στην εφεύρεση του, όμως το τελικό σχέδιο του κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Τρεις δεκαετίες αργότερα, το 2004, οι συνεχιστές του έργου του σχεδίασαν την ασύρματη σκούπα stick, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που καθαρίζουμε το σπίτι. Τώρα έφτασε η στιγμή να γνωρίσουμε το επόμενο εξελικτικό βήμα στις ασύρματες σκούπες τύπου stick… Ένα «βήμα» που είναι πιο smart, σύγχρονο, αξιόπιστο και που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα μας… Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλύτερα την εξελιγμένη V15 Detect Absolute!

    Βαθύς καθαρισμός και καινοτομία χωρίς όρια!

    Για τον σχεδιασμό της Dyson V15 Detect Absolute χρειάστηκε να εργαστεί ένα team 370 μηχανικών από όλο τον κόσμο, για αυτό και ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές σύγχρονες λειτουργίες που εξασφαλίζουν maximum αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες και συνθήκες.

    Ένα από τα πιο πρωτοποριακά στοιχεία που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο κινητήρας Hyperdymium, ο οποίος φέρει μια ειδικά πατενταρισμένη τεχνολογία που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Η ισχύς του μοτέρ της όταν συνδυάζεται με το ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων δύναται να «παγιδεύσει» το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους, έως και 0.3 microns. Δεν είναι όμως μόνο το πανίσχυρο μοτέρ που κάνει πράξη την ανάγκη για πιο προσεκτικό κι ενδελεχή καθαρισμό με έμφαση στη λεπτομέρεια. Η δε τεχνολογία Root Cyclone που αποτελείται από κυκλώνες που αυξάνουν τη ροή «φροντίζουν» για τη μεταφορά της σκόνης στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο.

    Και οι high-tech εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η κεφαλή της Dyson V15 Detect Absolute αποτελείται από ανθρακοΐνες που όχι μόνο απορροφούν τα σωματίδια της σκόνης, αλλά παράλληλα μπορούν να καταλάβουν το πλήθος τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ο αισθητήρας active piezo μπορεί να «αντιληφθεί» και να καταμετρήσει το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων (ακόμη και 15.000 φορές), μετατρέποντας τις δονήσεις σε ηλεκτρική κύματα. Επιπλέον, το προηγμένο φίλτρο HEPA προσθέτει πόντους στην πιο υγιεινή εξαγωγή του αέρα.

    Και επειδή η νέα σκούπα της Dyson φωνάζει τη λέξη «καινοτομία» από… «χιλιόμετρα» μακριά, στην LCD οθόνη της Dyson απεικονίζεται ο αριθμός των σωματιδίων σε «real-time χρόνο», αυξομειώνοντας μάλιστα με smart τρόπο την απόδοση της σκούπας. Επιπλέον, η LCD οθόνη βοηθάει τον χρήστη της Dyson να γνωρίζει το mode που έχει επιλέξει (ECO, MED και BOOST), τον χρόνο λειτουργίας, αλλά και κρίσιμες ενημερώσεις που αφορούν στην συντήρηση της σκούπας. Χωρίς αμφιβολία, η LCD οθόνη και η ευκολία χειρισμού που παρέχει αποδεικνύει ότι οι ηλεκτρικές σκούπες της Dyson έχουν εισέλθει για τα καλά στον 21ο αιώνα και στη digital εποχή. Με βάση τα παραπάνω, ο χρήστης μιας V15 Detect Absolute μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο, καθώς το μόνο που απαιτείται ουσιαστικά είναι η όρεξη για σκούπισμα και καθαριότητα από τη μεριά του και η λύση της Dyson αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!

    Smart αξεσουάρ για κάθε… περίσταση!

    Το R&D team της Dyson έχει κατανοήσει πλήρως τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε χώρος του σπιτιού, για αυτό και φρόντισε να «εξοπλίσει» την V15 Detect Absolute με μια ποικιλία από πέλματα και εξαρτήματα που χρησιμεύουν για κάθε «σενάριο» καθαρισμού. Συγκεκριμένα, το μαλακό κυλινδρικό πέλμα Fluffy με laser δύναται να κάνει ορατή την αόρατη σκόνη στο γυμνό μάτι (όσο καλά κρυμμένη και εάν είναι), αποτελώντας μια λύση για όλους εκείνους που αγαπούν την λεπτομέρεια και την τελειότητα στην καθαριότητα. Μάλιστα, σε περίπτωση που ανήκετε στους «pet lovers», η V15 Detect Absolute αναλαμβάνει δράση με την κεφαλή καθαρισμού High Torque Drive, η οποία είναι ιδανική για να συγκεντρώνει και να ξεμπερδεύει τις τρίχες των κατοικιδίων, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας anti-tangle. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες καταλήγουν στον κάδο χωρίς να μπλέκονται, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση κατά τον καθαρισμό.

    Παράλληλα, η πρωτοποριακή stick σκούπα της Dyson έρχεται με: ειδικό εξάρτημα για τις γωνίες, εξάρτημα με φαρδύ στόμιο διπλής χρήσης, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος, αλλά και βούρτσα για την επίμονη βρωμιά, προσαρμογέα για καθαρισμό κάτω από χαμηλά έπιπλα, κλικ αποθήκευσης εξαρτημάτων αλλά και βάση στον τοίχο για μεγαλύτερη άνεση. Όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε τον απόλυτο καθαρισμό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, βρίσκονται στη… διάθεση σας, κάνοντας ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία να αστράφτουν!

    Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην εξαιρετική αυτονομία της V15 Detect Absolute, καθώς προσφέρει τουλάχιστον 60 λεπτά αυτονομίας, ενώ χρειάζεται 4.5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε εξάρτημα μπορεί να καθαριστεί εύκολα, ενώ και ο κάδος μπορεί να αδειάσει με λίγες κινήσεις!

    Dyson σημαίνει… «εμπειρία» στην καθαριότητα του σπιτιού!

    Χωρίς αμφιβολία, η καινοτομία βρίσκεται εντυπωμένη στο DNA της Dyson και η νέα σκούπα stick V15 Detect Absolute, όχι μόνο κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά παράλληλα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ηλεκτρική σκούπα. Άλλωστε το motto “Only a Dyson works like a Dyson” ενσωματώνει πλήρως τη φιλοσοφία του γνωστού brand, καθώς τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεχνολογική υπεροχή και την αξιοπιστία που φέρει το όνομα Dyson!

    Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles