13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    e-boutique.gr. Πάθος για τα fashion αξεσουάρ τεχνολογίας

    Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ξεχωρίζει στο χώρο των αξεσουάρ τεχνολογίας, καθώς βάζει τη μόδα και το στιλ σ’ αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το e-boutique.gr (www.e-boutique.gr) μία ιδέα του Παναγιώτη Κουρμπαλιώτη και της Ελένης Μαστρογεωργίου, για τη δημιουργία ενός site που συνδυάζει την πρακτικότητα με τη φαντασία για κάθε λάτρη της τεχνολογίας.

    logo

     

     

    Το e-boutique.gr απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, που βαρέθηκαν να διαθέτουν συμβατικά αξεσουάρ για τις συσκευές τους, όπως άλλο ένα άσπρο ή μαύρο ζευγάρι ακουσικά, μία άχρωμη θήκη σιλικόνης για το κινητό ή το MP3 τους ή θέλουν να στολίσουν το laptop τους με κάποιο fashion τρόπο.

    model star earphones&silver case.jpg1

    Πλέον τα αξεσουάρ τεχνολογίας δεν είναι βαρετά, καθώς στο ηλεκτρονικό κατάστημά τους θα βρείτε δώρα για τους αγαπημένους σας, αλλά και προϊόντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε, με το στιλ, το χρώμα αλλά και τον funny χαρακτήρα τους.

    Το motto του e-boutique.gr είναι ‘’βάλτε χρώμα στην ψηφιακή σας ζωή’’ και μέσα από τα προιόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα οι υπεύθυνοί του φιλοδοξούν να το κάνουν πραγματικότητα.

    Διατίθενται προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανάλογης αισθητικής, καθώς το e-boutique.gr συνεργάζεται με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού και ειδικότερα της Ιταλίας. Τα προϊόντα όπου πωλούνται σ’ αυτό βρίσκονται ήδη σε μερικές από τις μεγαλύτερες boutique και πολυκαταστήματα του κόσμου, όπως Emporio Armani (Μιλάνο), Harrodos (Λονδίνο), Les printemps (Παρίσι), Kitson (LA), Colette (Παρίσι).

    Μπείτε στο e-boutique.gr (www.e-boutique.gr) για να δείτε περισσότερα ή επισκεφθείτε τις σελίδες του στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα (FacebookTwitterPinterestInstagram)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles