19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ε, ε, έρχεται το Samsung Galaxy S III τον Απρίλιο; Όλα δείχνουν πως ναι

    Νέες αναφορές δείχνουν πως το νέας γενιάς Samsung Galaxy S, το S III θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Αυτό αναφέρει η Κορεάτικη version της ιστοσελίδας ZDNet, επικαλούμενη πηγές της στη διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει την εκτέλεση της καμπάνιας προώθησης της νέας συσκευής και αναδημοσίευσε το πολύ αξιόπιστο BGR.

    Σύμφωνα με την Cheil Worldwide, λοιπόν, η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III θα ξεκινήσει τον Απρίλιο με μία μεγάλη καμπάνια στη Μεγάλη Βρετανία, που θα εστιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βρετανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

    Τίποτα δεν επιβεβαιώνει πως και η παρουσίαση της καινούριας συσκευής θα γίνει στο Λονδίνο. Είναι σίγουρα θέμα μερικών εβδομάδων, όμως, να το διευκρινίσουμε κι αυτό. Υπενθυμίζουμε πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III έχουν διαρρεύσει από αξιόπιστες πηγές και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει 4,8 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p HD, τετραπύρηνο Samsung Exynos επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5 GHz, 8 megapixel κάμερα στην πίσω μεριά, 2MP στην μπροστινή πλευρά για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, κεραμική πλάτη, LTE και φυσικά, Android Ice Cream Sandwich.

    Πηγή: BGR (Twitter)

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles