19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    e-food.gr: Παραγγείλτε τώρα το αγαπημένο σας φαγητό online με μερικά κλικ

    Είναι καλοκαίρι και η διάθεσή σας να μαγειρέψετε ελάχιστη. Αν η λύση που έχετε επιλέξει είναι το delivery, υπάρχει ένα site που θα αναλάβει να σας “λύσει τα χέρια” και να βρει το φαγητό της αρεσκείας σας με μερικά κλικ: το e-food.gr.

    Το e-food.gr δεν είναι ένα απλό ευρετήριο καταστημάτων delivery στις διάφορες γειτονιές στην Αθήνα. Αντίθετα, θα αναλάβει να ολοκληρώσει την παραγγελία σας έως το τέλος, οπότε το μόνο που σας απομένει είναι να περιμένετε να… έρθει μέχρι την πόρτα σας.

    Εσείς μπαίνετε στο e-food.gr, πληκτρολογείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας και, άμεσα, βλέπετε στην οθόνη σας τα καταστήματα που εξυπηρετούν την περιοχή σας. Κατόπιν, μπορείτε να επιλέξετε από ποιο θα παραγγείλετε, έχοντας πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως το πόση ώρα θα κάνει να φτάσει η παραγγελία σπίτι σας, ποια είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε και, βέβαια, ο κατάλογος με το μενού κάθε μαγαζιού (μαζί με τις χρεώσεις), ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι παραγγέλνετε και πόσο θα σας κοστίσει.

    Το e-food.gr συνεργάζεται με μία σειρά από κορυφαίες αλυσίδες delivery και πολλά ακόμη αξιόλογα καταστήματα στο χώρο της εστίασης. Κατά καιρούς, στο site θα βρείτε, μάλιστα, και αποκλειστικές προσφορές, όπως αυτή που “τρέχει” αυτή την περίοδο από την Pizza Fan, προσφέροντας, αποκλειστικά για τις παραγγελίες μέσω του e-food.gr, 2 μεγάλες πίτσες με μόνο 9 ευρώ.


    Επιπλέον, στηρίζοντας τους τηλεθεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, θα υπάρχουν αποκλειστικές προσφορές που θα παίζουν μόνο στο e-food.gr κατά τη διάρκεια των Olympic Games (τα Olympic Deals θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουλίου).

    Το σίγουρο είναι ότι το e-food.gr θα αναλάβει, εύκολα και γρήγορα, να βρει αυτό που θέλετε να παραγγείλετε, βγάζοντάς σας από τον μπελά ανεύρεσης φυλλαδίων, πραγματοποίησης τηλεφωνημάτων και λοιπών παραδοσιακών μεθόδων. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι υπηρεσίες του παρέχονται εντελώς δωρεάν χωρίς καμία extra χρέωση, ενώ δεν απαιτούν πιστωτική κάρτα για την παραγγελία σας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles