16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    E3 2014. Η μεγάλη γιορτή του gaming αρχίζει!

    Η στιγμή πλησιάζει για την πιο εντυπωσιακή φιέστα των games στον πλανήτη που όλοι οι gamers περιμένουμε πως και πως. Στην E3 2014 αναμένουμε τα συνέδρια μεγάλων εταιρειών (EA, Microsoft, SONY, Nintendo, Ubisoft), ενώ φυσικά θα υπάρχουν κάθε λογής ανακοινώσεις (ελπίζουμε ευχάριστες), πρώτα δείγματα από φρέσκα games και άπειρα booths.

    e3-splash
    Επειδή η έκθεση διαρκεί τρεις ολόκληρες ημέρες και λόγω της μεγάλης διαφοράς ώρας με το Los Angeles, καλό θα ήταν να υπάρχει ένας συγκεντρωτικός πίνακας με το τι περιμένουμε και πότε, σε ώρες Ελλάδας:

    Δευτέρα 9 Ιουνίου
    19:30: Microsoft Conference
    22:00: EA Conference

    Τρίτη 10 Ιουνίου
    01:00: Ubisoft Conference
    04:00: Sony Conference
    13:00: Konami Conference
    19:00: Nintendo Conference

    Θα συνεχίσουμε φυσικά μέσω του gameslife.gr να παρακολουθούμε την έκθεση, αναμεταδίδοντας τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, αλλά και αναλυτικές παρουσιάσεις των conferences. Για τους πιο φανατικούς της ενημέρωσης, που θα θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εξελίξεις, προτείνουμε το Twitch που θα έχει online κάλυψη συνέχεια, ενώ στα social media, ακολουθήστε τα #E3 και #E32014. Ξεκινάμε λοιπόν και καλό κουράγιο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles