21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    E3 2017 – Μάθετε τα πάντα για τα games του Nintendo Spotlight (trailers)!

    Απλά, λιτά και κατανοητά (χωρίς φανφάρες και περιττές κινήσεις εντυπωσιασμού) η Nintendo έριξε την αυλαία στις ανακοινώσεις των “μεγάλων” με ένα Nintendo Spotlight που μπορεί ναι μεν να μην διήρκεσε παραπάνω από 25 λεπτά, ωστόσο μας έδωσε μία καλή ευκαιρία για να ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον και να δούμε ορισμένους από τους άσσους που έχει κρυμμένους στο μανίκι της η ιαπωνική εταιρεία. Με τον Reggie Fils-Aime και πολλούς ακόμη αγαπημένους game developers να μας κρατούν συντροφιά, το εν λόγω Nintendo Spotlight σίγουρα έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην ουσία των πραγμάτων.

    Super Mario Odyssey 2

    Μία ουσία που περιλάμβανε την ανακοίνωση ενός Metroid Prime και Yoshi game, την έκπληξη που άκουγε στο όνομα Rocket League για το Switch, όπως επίσης ένα φρέσκο Pokemon game επίσης για το Switch (για το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε περισσότερα) και φυσικά περισσότερο Mario με το Super Mario Odyssey, αλλά και μπόλικο Xenoblade Chronicles 2 και Fire Emblem Heroes που λίγου έως πολύ τους περιμέναμε ότι θα έκαναν την εμφάνιση τους στο Spotlight της Nintendo. Για να δούμε όμως αναλυτικά τους τίτλους που ξεχώρισαν, παρακολουθώντας παράλληλα τα trailers τους…

    Xenoblade Chronicles 2

    Το Xenoblade Chronicles 2 ανήκει αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα games για το Nintendo Switch και το ευχάριστο νέο που βγήκε από το Spotlight του Ιαπωνικού κολοσσού του gaming είναι ότι ο τίτλος της Monolith Soft θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου του τρέχοντος έτους. Το sequel του Xenoblade θα βασίζεται στο ίδιο δοκιμασμένο open-world RPG μοντέλο, μόνο που θα βασίζεται σε έναν νέο πρωταγωνιστή. Ατμοσφαιρικό, περιπετειώδες και με ένα απίστευτο soundtrack, όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer που ακολουθεί αποτελεί ένα game που αξίζει της προσοχής σας και κάτι μας λέει ότι θα αποτελέσει “best-seller”!

    Kirby

    O χαριτωμένος Kirby έρχεται στο Nintendo Switch κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και ακολουθώντας τη φιλοσοφία των προηγούμενων games, το εν λόγω platform θα προσφέρει απολαυστικό gameplay και πολύχρωμα levels που θα ξεχειλίζουν από ζωντάνια αλλά και από μπόλικους εχθρούς. Απολαύστε τον μοναδικό Kirby στο trailer που ακολουθεί…

    Rocket League Switch Edition

    Το παιχνίδι “φαινόμενο” της Psyonix πραγματοποιεί το πέρασμα στον κόσμο του Switch και αν μη τι άλλο αυτή ήταν μία κίνηση λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς δεν θ μπορούσε η κονσόλα της Nintendo να μην έχει στο παλμαρέ της ένα από τα πιο πετυχημένα multiplayer games όλων των εποχών. Απλό στη σύλληψη αλλά ταυτόχρονα αφόρητα διασκεδαστικό το Rocket League για το Switch είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στην εορταστική περίοδο της χρονιάς που διανύουμε.

    Fire Emblem Warriors

    Η Nintendo τρίβει τα χέρια της με την περίπτωση του Fire Emblem, καθώς είναι ένα franchise που αποδεικνύεται “λίρα 100”. Στο πλαίσιο του Nintendo Spotlight είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα άκρως ενδιαφέρον trailer που μας φανερώνει πολλά στοιχεία για τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει από την Omega Force και την Team Ninja το προσεχές φθινόπωρο για Switch και 3DS.

    Yoshi

    Ένα νέο Yoshi game δεν μπορεί παρά να σκορπίσει ενθουσιασμό στους Ninty fans και φυσικά σίγουρα αρκετοί gamers θα χάρηκαν (και με το παραπάνω) όταν θα είδαν τον Yoshi να ξεπροβάλλει στο Nintendo Spotlight. Αν και ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την τελική ονομασία του νέου Yoshi game, ωστόσο αυτό που θα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον θα είναι η αισθητική του κόσμου του, με τους developers του να δημιουργούν ένα περιβάλλον με διπλές πλευρές (φανταστείτε κάτι σαν ένα διόραμα), το οποίο θα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος από τον παίκτη. Τo εν λόγω platformer θα υποστηρίζει παιχνίδι δύο παικτών και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο trailer που ακολουθεί…

    Zelda – Breath of the Wild: ” The Trial of the Sword”

    Μπορεί το Zelda: Breath of the Wild να πρόκειται για ένα πραγματικά τεράστιο game, όμως πάντοτε υπάρχει χώρος για… περισσότερο και στο Nintendo Spotlight είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε παραπάνω στοιχεία για το Season Pass του Breath of the Wild, όπου το μεν πρώτο μέρος του (The Master Trials) αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις 30 Ιουνίου του 2017, ενώ το δεύτερο (The Champions Ballad) θα κυκλοφορήσει μέσα στα Χριστούγεννα του 2017. Με νέες αποστολές και καινούργια challenges στόχος του Season Pass είναι να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το πετυχημένο Breath of the Wild.

    Super Mario Odyssey

    Το Super Mario Odyssey ήταν ένα από τα games που αμέσως κατάφερε να κερδίσει τους Ninty fans από τη στιγμή που πρωτοπαρουσιάστηκε. Στο trailer που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Spotlight έχουμε μία ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την γεμάτη ζωή πόλη του παιχνιδιού (New Donk City), αλλά και να δούμε τον Mario να προσπαθεί να συνεφέρει το “ζωηρό” καπέλο του και να συναντάει ακόμη κι έναν… Τυραννόσαυρο Ρεξ! Το ευχάριστό νέο είναι ότι το Super Mario Odyssey κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου (για Switch) και από τώρα πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα τεράστιο hit!

    Metroid Prime 4

    Ναι ένα σύντομο teaser διάρκειας λίγων δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να κάνει τις καρδιές εκατομμυρίων Ninty fans να σκιρτήσουν. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για αυτό το project που θα κυκλοφορήσει μάλλον στο μακρινό μέλλον στο Switch, αλλά ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στις επόμενους μήνες…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles