19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Debut trailer για το Cyberpunk 2077 που είναι σκέτη… τρέλα!

    Χωρίς αμφιβολία, το Cyberpunk 2077 ανήκει ανάμεσα στα πιο πολυαναμενόμενα και φιλόδοξα projects των τελευταίων ετών, με την CD Projekt Red να επιχειρεί να βαδίσει στον πετυχημένο δρόμο του Witcher franchise. Μπορεί εδώ και χρόνια να είχαμε μείνει απλώς με ένα cinematic trailer, ωστόσο στην Microsoft E3 Press Conference σε καμία περίπτωση δεν απογοητευτήκαμε, καθώς το πρώτο trailer που παρουσιάστηκε μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μία καλή γεύση από τον ξεχωριστό φουτουριστικό κόσμο του, ο οποίος «φωνάζει» next-gen από χιλιόμετρα μακριά.

    Cyberpunk-2077-2

    Το σκοτεινό μέλλον που πραγματεύεται το Cyberpunk 2077 απεικονίζεται με έναν κόσμο βυθισμένο στο χάος, όπου οι μεγάλες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας ελέγχουν κάθε στοιχείο της καθημερινότητας. Στις δε υποβαθμισμένες γειτονιές επικρατεί μία ιδιόμορφη “tech-infused” αναρχία, όπου η παρανομία, η φτώχεια και η βία δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που δεν υπόκειται σε κανόνες, καταλύοντας κάθε έννοια του αμερικανικού ονείρου. Το trailer που θα παρακολουθήσετε είναι με μία λέξη «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ» και μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε το παραμικρό για το release του (παρά μόνο ότι θα το δούμε σε Xbox One, PC και PS4), ωστόσο δεν σας κρύβουμε ότι το hype μας για το νέο τίτλο της CD Projekt Red έχει εκτιναχθεί στην… στρατόσφαιρα.

    cyberpunk-2077-1

    Δείτε το trailer που ακολουθεί και περάστε και μία βόλτα από το website που ανανεώθηκε για να χαζέψετε περισσότερο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles