16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Οι δημιουργοί των Alan Wake και Quantum Break επιστρέφουν με το Control!

    Remedy έχει συνδεθεί με μία σειρά από άκρως πετυχημένους τίτλους όπως τα Max Payne και Alan Wake παλιότερα, αλλά και το πιο πρόσφατο Quantum Break. Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι προετοιμάζει ένα νέο game, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι multi-platform (κι όχι exclusive όπως ήταν το Quantum Break). Για αυτό κι επέλεξαν την Sony E3 Press Conference για να παρουσιάσουν το Control, ένα αρκετά ιδιαίτερο game που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

    Control

    Οι developers της Remedy πέρα από το σύντομο trailer δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερα για το νέο τίτλο τους, παρά μόνο ότι θα ακολουθεί sandbox φιλοσοφία, θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και οι gamers θα αναλαμβάνουν το ρόλο της Jesse Faden, μίας agent, η οποία καλείται να ανακτήσει τον έλεγχο (Control). Και μπορεί η σύντομη αυτή περιγραφή να μην λέει πολλά, όμως το video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω παρουσιάζει αρκετά σουρεαλιστικά σκηνικά, με την πρωταγωνίστρια να ελέγχει πολλά από τα στοιχεία του περιβάλλοντος μοιάζοντας να έχει ένα είδος υπερδύναμης που μεταβάλλει τον χώρο (θυμίζοντας έτσι ως ένα βαθμό την ταινία Inception). Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά, το Control δείχνει να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αν και μάλλον θα πρέπει να κάνουμε μπόλικη υπομονή μέχρι να δούμε μία πιο ολοκληρωμένη version του παιχνιδιού.

    Control-2

    Προς το παρόν δεν έχετε παρά να θαυμάσετε το gameplay trailer που παρουσιάστηκε στην E3 2018 Sony PS4 conference…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles