24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η EA προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το Dragon Age: Origins!

    To πολυναμενόμενο Dragon Age: Inquisition που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου (για PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 και PlayStation 3) είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει όλους τους φίλους των RPG. Για να «γιορτάσει» λοιπόν η EA το νέο κεφάλαιο της νέας σειράς αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε όλους τους gamers που αγαπούν τα ποιοτικά RPG, προσφέροντας δωρεάν (Ναι! Καλά διαβάσατε ΔΩΡΕΑΝ…) το Dragon Age: Origins, το οποίο αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της θρυλικής σειράς!

    dragon_age_origins_-_04

    Αν και κυκλοφόρησε το 2009, το πρώτο Dragon Age θεωρείται ακόμη και σήμερα ένας πραγματικά κλασικός RPG τίτλος που σίγουρα δύναται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των φανατικών gamers. Για να μπορέσετε να το κατεβάσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ταχύτερο δυνατόν την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας Origin και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, κάνοντας sign-up. To πρώτο κεφάλαιο στην εποποιία του Dragon Age θα είναι διαθέσιμο για download μέχρι τις 14/10, για αυτό σας προτείνουμε βιαστείτε, καθώς πρόκειται για μία ευκαιρία που δεν γίνεται με τίποτα να τη χάσετε. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία προσφορά που μετράει και σίγουρα αναμένεται να λειτουργήσει ως το καλύτερο ορεκτικό για τους gamers, λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του Dragon Age: Inquisition.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles