19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΕΑ: Τίτλοι τέλους για τη σειρά Project Cars

    Η γνωστή σειρά Project Cars, η οποία πέρασε στην Electronic Arts μετά την εξαγορά της Codemasters στις αρχές του 2021, ρίχνει επίσημα αυλαία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η εταιρεία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρεται: “Ακυρώνουμε το Project Cars με σκοπό να δώσουμε προτεραιότητα σε περιοχές που πιστεύουμε ότι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να δημιουργήσουν εμπειρίες που οι fans θα αγαπήσουν”. Στη συνέχεια η ΕΑ σημειώνει: “Αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται να εξελίξουμε τα παιχνίδια μας πέρα από το απλό παιχνίδι”.

    Όπως φαίνεται, το Project Cars βγαίνει εκτός του portofolio της ΕΑ. Η σειρά, μέχρι σήμερα, απαριθμούσε τρεις racing τίτλους, στο στυλ των Gran Turismo της Sony ή του Forza της Microsoft. Στην ανακοίνωση επίσης επισημαίνεται ότι όλοι οι developers που εργάζονται στο Project Cars θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις της εταιρείας, οι οποίες θα είναι κατάλληλες γι’ αυτούς.

    “Επικεντρωνόμαστε στα δυνατά μας σημεία στα racing παιχνίδια, ιδιαίτερα στα licensed IPs και στις open world εμπειρίες και επεκτείνουμε τα franchise μας ώστε να είναι πιο κοινωνικά με μακροπρόθεσμα live services που θα δημιουργήσουν παγκόσμιες κοινότητες”, υπογραμμίζει η ΕΑ.

    Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ρεκόρ για το Call of Duty: Modern Warfare 2! Έσοδα 1 δισ. δολάρια σε 10 μέρες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles