14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Earthworm Jim: Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά με τον αγαπημένο χαρακτήρα των ’90s

    Μια νέα animated τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα «σκαριά», που βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι του ’90 “Earthworm Jim”. Το project ξεκίνησε από την Interplay Entertainment, η οποία έχει και τα δικαιώματα των εν λόγω παιχνιδιών, σε συνεργασία με την APA που θα μεταφέρει το video game στην τηλεόραση.

    Τι θα δούμε στην τηλεοπτική μεταφορά

    Όπως ακριβώς και στα παιχνίδια, η σειρά θα ακολουθήσει τις περιπέτειες του Jim, που αποτελεί ένα σκουλήκι σε φουτουριστικό ρομποτικό κοστούμι και πολεμά κακοποιούς. Αναμένεται να γνωρίσουμε και νέους χαρακτήρες, οι οποίοι περιπλανιούνται στο γαλαξία. Kάθε πλανήτης είναι το σπίτι διαφόρων φυλών ανθρωπόμορφων ζώων. Βασικός σκοπός του Jim είναι να βρει το πραγματικό του σπίτι σε ένα μυθικό πλανήτη που ονομάζεται Γη.

    Αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο project της Interplay για την τηλεόραση, προς το παρόν δεν υπάρχουν όμως άλλες πληροφορίες για το πότε θα είναι έτοιμο για προβολή.

    Διαβάστε επίσης: Έσπασε το “φράγμα” των 10 εκατ. παικτών το Forza Horizon 5 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles