23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Easyb2b.gr: Ένας πραγματικός «παράδεισος» για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες!

    Εάν αναζητάτε προϊόντα σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές χονδρικής για να «εξοπλίσετε» κατάλληλα το ηλεκτρονικό ή το φυσικό κατάστημα σας, τότε το Easyb2b.gr είναι η νούμερο ένα επιλογή σας. Στο εξαιρετικά εύχρηστο site του Easyb2b.gr, μπορείτε να πλοηγηθείτε με ευκολία και άνεση και αφού κάνετε την εγγραφή σας, στη συνέχεια δεν έχετε παρά  να αναζητήσετε μια πλούσια γκάμα από χιλιάδες επώνυμα προϊόντα. Ειδικότερα, στο Easy2b.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα εικόνας και ήχου, είδη σπιτιού και κήπου, εργαλεία, ηλεκτρονικά παιχνίδια, φωτογραφικά gadgets, είδη για το αυτοκίνητο, προϊόντα ομορφιάς και μόδας κ.ά. 

    Το σημαντικότερο είναι ότι στις συγκεκριμένες κατηγορίες θα βρείτε επώνυμα brands όπως: Apple, Samsung, Hp, Dell, Calvin klein,  Burberry, Estee Lauder, Hugo Boss, Michael Kors, Prada, Makita, Einhell, Gardena, Lego, Playmobil και εκατοντάδες άλλα. Εφαρμόζοντας μια καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, στο Easyb2b.gr θα βρείτε τα προϊόντα που ψάχνετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ επιπλέον σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας πλήρως λειτουργικό e-Shop από την… άνεση του σπιτιού σας, χωρίς κόπο και χρήμα. Δεν θέλετε ή δεν έχετε τις γνώσεις για να το φτιάξετε μόνοι σας; Έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν και να σας παραδώσουν κατόπιν συμφωνίας έτοιμο με το κλειδί στο χέρι το καινούργιο σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

     

    Μάλιστα, οι παροχές μας δεν σταματούν εδώ… Από τη στιγμή που γνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι η διαθεσιμότητα των προϊόντων, προσφέρουν καθημερινή ενημέρωση πάνω στις τιμές και στις διαθεσιμότητες με αρχείο .xml ή csv που ανανεώνεται καθημερινά για να το προσθέσετε στο κατάστημα σας.

    Μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνώντας στο 2107000946 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00). Ακολουθήστε το Easyb2b.gr στο Facebook και δημιουργήστε το e-Shop που πάντοτε ονειρευόσασταν!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles