17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Easyservice.gr: Το απόλυτο service για κάθε φορητή σας συσκευή

    Το απόλυτο service για κάθε φορητή σας συσκευή θα βρείτε στο EasyService.gr. Smartphones, tablets, laptops, αλλά και παιχνιδομηχανές, με ταχύτατες επισκευές σε χρόνους ρεκόρ, αλλά και τις χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα.

    easyservice

    Το Easyservice.gr διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό αναβαθμίσεων, Rework Systems, Ρομποτική Επισκευή Πλακετών, υπέρυθρα συστήματα κόλλησης-αποκόλλησης, επαγγελματικές μπανιέρες υπερήχων, θερμαντήρες, σταθμούς θερμού αέρα και τεχνικούς 10ετούς πείρας με εξειδίκευση στην κινητή τηλεφωνία, στις παιχνιδομηχανές και στους υπολογιστές, καθώς και πάνω από 5.000 ανταλλακτικά διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

    Με δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα, online παρακολούθηση επισκευής, αυθεντικά ανταλλακτικά, αλλά και δυνατότητα επισκευής στο χώρο σας.Μπορείτε ακόμη να γίνετε μέλος του EasyService και να κερδίσετε εκπτώσεις και δώρα σε επόμενες επισκευές σας.

    Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε το παλιό σας μεταχειρισμένο κινητό ή laptop και να το αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο προϊόν ή ακόμη και να σας δώσουνε μετρητά.

    Το EasyService.gr έχουν εμπιστευτεί πάνω από 220.000 πελάτες και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 56.000 επιτυχημένες επισκευές στα 10 χρόνια λειτουργίας του, οπότε αποτελεί μία από τις πιο εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και της δικής σας συσκευής.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles