15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hackers επιτίθενται στο eBay, που ζητάει από τους χρήστες να αλλάξουν τα passwords τους!

    Το eBay επιβεβαίωσε το πρωί πως hackers απέκτησαν πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο της εταιρείας, αφήνoντας εκτεθειμένη τη βάση δεδομένων με τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών. Αν και, όπως αναφέρουν από το e-commerce site, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πληροφορίες οικονομικού τύπου των χρηστών έχουν εκτεθεί, προτείνεται σε όλους να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασής τους στην υπηρεσία.

    ebay

    Ξεκινώντας από σήμερα, το eBay χρησιμοποιεί emails, ενημερώσεις στο site, καθώς και άλλα κανάλια marketing, ώστε να ενημερώσει τους χρήστες ότι πρέπει να αλλάξουν το password τους στην υπηρεσία.

    Όπως ξεκαθαρίζουν πάντως, δεν υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την υποκλοπή δεδομένων του Paypal (στοιχεία πιστωτικών καρτών κ.ο.κ) το οποίο ανήκει επίσης στο eBay, καθώς τα data που το αφορούν αποθηκεύονται ξεχωριστά σε ασφαλές δίκτυο, ενώ όλες οι πληροφορίες οικονομικού τύπου της υπηρεσίας είναι κρυπτογραφημένες.

    Από το eBay, τέλος, συμβουλεύουν τους χρήστες να αλλάξουν κωδικούς πρόσβασης και σε άλλα sites αν χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία για log in σε υπηρεσίες και εφαρμογές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles