16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα νέα έξυπνα καταστήματα του eBay για… shopaholics!

    Με το Paypal να διαχωρίζεται από το ebay, το δεύτερο χρειάζεται και νέους τομείς ανάπτυξης, έτσι… αυτό έκανε! Η νέα κίνησή του είναι η συνεργασία με τη σχεδιάστρια Rebecca Minkoff για “έξυπνα καταστήματα”, αρχικά στη Νέα Υόρκη και το San Francisco.

    Ebay new smart stores

    Στα νέα “smart stores” της εταιρείας μπορείτε να πάτε απευθείας στο δοκιμαστήριο, χωρίς να χρειαστεί να πάρετε μια “αγκαλιά” ρούχα μαζί σας. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα που θέλετε να δοκιμάσετε και να ζητήσετε να σας έρθουν εκεί. Μπορείτε ακόμη και να παραγγείλετε ένα ποτό για να χαλαρώσετε όση ώρα διαρκεί η διαδικασία.

    Το δοκιμαστήριο έχει και ένα δεύτερο καθρέφτη με οθόνη αφής, στον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτισμό ή ακόμη και να αλλάξετε το χρώμα ή το μέγεθος στο ρούχο σας. Όλες οι ετικέτες υποστηρίζουν RFID, ώστε να μαθαίνετε άμεσα τι είναι σε απόθεμα όσον αφορά χρώμα και μέγεθος. Μέσω RFID, όμως, αναγνωρίζεται το outfit που έχετε επιλέξει και σας προτείνονται αυτόματα αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε προκειμένου να συμπληρώσετε το look. Αν πάλι δεν έχετε τα χρήματα για να αγοράσετε εκείνη τη στιγμή τα νέα σας ρούχα, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο προφίλ σας και να τα πάρετε αργότερα.

    Η πιλοτική δοκιμή του καταστήματος στο San Francisco κρίθηκε άκρως επιτυχής, οπότε πραγματικά περιμένουμε τη στιγμή τέτοια “έξυπνα καταστήματα” θα έρθουν και στην Ελλάδα.

    Για περισσότερα. δείτε το video που ακολουθεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles