15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνουν τα σύμβολα στο πίσω μέρος των iPhone;

    Λογικά έχετε το iPhone πάνω στο γραφείο τώρα που μας διαβάζετε. Γυρίστε το στην πίσω πλευρά και κοιτάξτε χαμηλά. Τι σημαίνουν όλα αυτά τα σύμβολα στο κάτω μέρος του. Ας μάθουμε.

    IPhone-6-Plus-studio-back-bottom

    Το FC logo (στην ουσία έχει και ένα τρίτο C το οποίο δεν πολυφαίνεται) δείχνει ότι το iPhone είναι συμβατό με τα πρότυπα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ της FCC (γι’ αυτό λείπει αν έχετε ευρωπαϊκή συσκευή).

    PicsArt_05-20-12.57.47

    Και πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Το σύμβολο του κάδου απορριμάτων με ρόδες και ένα Χ πάνω του θέλει να σας ενημερώσει για το (σχεδόν) αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να πετάξετε το iPhone σας (όταν χαλάσει προφανώς) μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια σας. Καθώς είστε συνειδητοποιημένοι πολίτες που κάνουν ανακύκλωση πρέπει να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή και να βρείτε πού μπορείτε να το αποθέσετε. Δηλώνει επίσης τη συμμόρφωση του προϊόντος με την ευρωπαϊκή οδηγία για την απόρριψη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Στην Ελλάδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες εδώ.

    Το θαυμαστικό μέσα στον κύκλο υποδηλώνει ότι πρόκειται για μία Class II ασύρματη συσκευή, ενώ το 0682 αφορά τη διαπίστευσή της από τη γερμανική Cetelcom ICT Services και το CE (συντομογραφία του Conformite Europeenne) ότι είναι εγκεκριμένη για πωλήσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles