15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εχθροί και νέες ικανότητες αποκαλύπτονται στο νέο trailer του Sonic Frontiers

    Είναι γνωστό ότι ο Sonic θα επιστρέψει δυναμικά προσεχώς με ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι, το Sonic Frontiers. Τις τελευταίες ώρες ένα trailer μας έδωσε μερικά νέα στοιχεία για το project της Sega, παρουσιάζοντας τα Starfall Islands -ένα νέο περιβάλλον γνωστό ως Cyber Space -το battle system του παιχνιδιού, νέους εχθρούς και χαρακτήρες και μερικές από τις ικανότητες του Sonic.

    Παράλληλα, η Sega αποκάλυψε επίσημα ένα νέο χαρακτήρα, τη Sage, που μια γρήγορη ματιά είχαμε ρίξει στο τέλος του προηγούμενου trailer που είχε κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας, η Sage είναι ένα μυστηριώδες κορίτσι που εμφανίζεται στα Starfall Islands και προειδοποιεί το Sonic να εγκαταλείψει την περιοχή ανεξάρτητα από την αποστολή του να σώσει τους φίλους του.

    Στο ίδιο update, η Sega επίσης δίνει μερικές πληροφορίες σε μερικούς εχθρούς στα Starfall Islands. Υπάρχουν κάποια παράξενα πλάσματα που ο Sonic δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά και απαιτούν από τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα μάχης και τις νέες ικανότητες.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Monkey Island: Γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν στο πρώτο gameplay trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles