15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Monkey Island: Γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν στο πρώτο gameplay trailer

    Όταν το Monkey Island κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο, οι παίκτες επιτέλους θα ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό του νησιού. Για όσους δε θυμούνται, το Monkey Island 2 τελειώνει με τον Guybrush Threepwood να αντιμετωπίζει τον πειρατή LeChuck. Λίγο πριν πεθάνει, του αφαιρεί τη μάσκα ανακαλύπτοντας ότι είναι ο αδερφός του. Στη συνέχεια, φεύγουν μαζί από το δωμάτιο και μεταμορφώνονται πάλι σε παιδιά. Στη σκηνή εμφανίζονται οι γονείς τους και λένε στον Guybrush πόσο χαίρονται που είναι καλά. Όταν φεύγουν, τα μάτια του Chuckie αποκτούν μια κόκκινη λάμψη, με το τέλος αυτό να αναστατώσει τους fans που είχαν βάλει σκοπό να δώσουν λύση.

    Μέχρι να φτάσουν στη λύση όμως, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση γι αυτό που θα ακολουθήσει προσεχώς, αφού κυκλοφόρησε ένα ολόφρεσκο gameplay trailer με αρκετές δόσεις νοσταλγίας.

    «Το όνομά μου είναι Guybrush Threepwood και αυτή είναι μια ιστορία για την εποχή που επιτέλους βρήκα το μυστικό του Monkey Island», αναφέρει η φωνή του Dominic Armato στην αρχή του clip.

    Όπως μπορεί να φανταστεί εύκολα κανείς, το trailer είναι γεμάτο από αναφορές στα παλιά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και μερικών πολύ «δυνατών» σημείων.

    Παράλληλα πολλοί αγαπημένοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους στο video.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο gameplay trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles