21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    EcoX Cyprus #17: ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Το blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων»

    Εκδήλωση δικτύωσης στην Λεμεσό και ανοικτή συζήτηση με θέμα «το Blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων» διοργανώνει η τεχνολογική κοινότητα EcoX Cyprus. Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2022 στις 7.30μμ στο Vinylio Wines Etc έχουν προσκληθεί στελέχη και άτομα του τοπικού και διεθνούς οικοσυστήματος τεχνολογίας για να συζητήσουν διεξοδικά τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το μέλλον των αποκεντρωμένων τεχνολογιών (blockchain) στην βιομηχανία των ακινήτων (real estate).

    «Οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες δεν έχουν εφαρμογές μόνο στα κρυπτονομίσματα. Οι εφαρμογές τους είναι οριζόντιες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές βιομηχανίες. Μια από αυτές είναι η βιομηχανία ακινήτων. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν κυρίως όπου χρειάζεσαι να κτίσεις εμπιστοσύνη μεταξύ δυο συναλλαγών ή εκεί που χρειάζεσαι περισσότερη ασφάλεια. Συζητούμε για ένα κόσμο που δεν θα χρειάζεσαι μεσάζοντες για να ενισχύεις την εμπιστοσύνη στο κόσμο των ακινήτων και σας περιμένουμε,» αναφέρει ο συντονιστής της κοινότητας EcoX Cyprus και δημοσιογράφος τεχνολογίας Panis Pieri.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η γνωστή δικηγόρος Χριστιάνα Αριστίδου, ο ιδρυτής του EcoX Jorge Sebastiao και οι έμπειροι επαγγελματίες σε θέματα αποκεντρωμένων τεχνολογιών Γιώργος  Αγαθαγγέλου και Γιάννης Μενελάου.

    Να σημειωθεί ότι γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα αγγλικά. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δικτύωση στο Vinylio Wines etc.

    Για εγγραφές ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://www.meetup.com/ecoxcyprus/events/292319436/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles