18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Eddie Murphy: Παρέλυσε το κοινό από το αστείο του κωμικού για το χαστούκι του Will Smith

    Ο θρυλικός κωμικός Eddie Murphy δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του και να μη σχολιάσει το περιβόητο χαστούκι δια χειρός Will Smith στα περσινά Όσκαρ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις Χρυσές Σφαίρες 2023. Ο 61 ετών πλέον ηθοποιός, γνωστός για ταινίες όπως τα “Norbit,” “The Nutty Professor,” “Daddy Day Care”, “Trading Places”, “Beverly Hills Cop” κ.α., κέρδισε το βραβείο Cecil B DeMille στην 80η απονομή Χρυσών Σφαιρών πριν από μερικές μέρες, υπενθυμίζοντας στο κοινό το λόγο που έγινε πραγματικά διάσημος.

    Με αρκετές δώσεις χιούμορ, ο κωμικός μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα απλά tips που ακολούθησε στην πολύχρονη καριέρα του, αναφέροντας: “Πληρώστε τους φόρους σας, κοιτάξτε τη δουλειά σας και κρατήστε τη γυναίκα του Will Smith έξω από το… στόμα σας”, συμβούλεψε ο Murphy.

    Όπως ήταν λογικό, το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια από την απροσδόκητη αναφορά στο χαστούκι που έδωσε ο Smith στον κωμικό Chris Rock πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ του 2022. Το περιστατικό συζητήθηκε για πολύ καιρό και έγινε η αφορμή να “εξοριστεί” ο Will Smith από την Ακαδημία και να χάσει αρκετές δουλειές, εξαιτίας της αδικαιολόγητης συμπεριφοράς του.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσές Σφαίρες 2023: Αυτοί είναι οι νικητές της μεγάλης βραδιάς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles