21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Edge of Tomorrow: Το νέο sci-fi thriller του Tom Cruise

    Ο Tom Cruise ως γνωστόν για ελάχιστο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Βλέπε δηλαδή Edge of Tomorrow, η sci-fi περιπέτεια της Warner Bros που σκηνοθετεί ο Doug Liman, μία ταινία που κινείται χρονικά στο κοντινό μέλλον όπου φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να περνάμε ήρεμα και ωραία. Εξωγήινοι έχουν επιτεθεί στη Γη και μοιάζουν ανίκητοι όποια στρατιωτική μηχανή κι αν βάλουν απέναντί τους οι άνθρωποι.

    ALL YOU NEED IS KILL

    Ο Cruise υποδύεται τον στρατιωτικό που αν και δεν έχει πολεμήσει ούτε λεπτό στη ζωή του, θα γίνει χωρίς να το καταλάβει μέλος σε μία αποστολή αυτοκτονίας. Αφού θα σκοτωθεί σχεδόν αμέσως, θα βρεθεί ανεξήγητα μέσα σε μία χρονική λούπα που τον αναγκάζει να βιώνει ξανά και ξανά την ίδια βίαιη μάχη. Και φυσικά τον θάνατό του. Το γεγονός όμως είναι πως κάθε φορά ο Cruise βελτιώνει τις γνώσεις και τις επιδόσεις του δίπλα σ’ έναν στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων που υποδύεται η Emily Blunt. 
    H ταινία που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Hiroshi Sakurazaka, All You Need Is Kill αναμένεται στις 6 Ιουνίου του 2014 και σ’ αυτή συμπρωταγωνιστούν ανάμεσα στους άλλους οι Bill Paxton, Jeremy Piven, Ciaran Hinds και Noah Taylor.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles